האם זה נכון שהנקה הורסת את המראה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בהריון ראשון ומתלבטת אם להניק שמעתי ממלא שאומרות שההנקה עשתה להם צלקות וסימנים ..רציתי לדעת אם זה נכון? או שזה קורה מדברים אחרים?
4 תגובות
עמוד 1
  • ההנקה לא הורסת. מה שהורס זה שכאשר החזה גדל ואת הולכת ללא חזיה-העור נמתח ונשארים סימני מתיחה
    או שלא!!! זה נורא תלוי בגנטיקה שלך ובגודל החזה

ממרום של שלוש לידות ושלוש וחצי שנים של הנקה(אם לוקחים את הזמן שהנקתי את שלושתם הכוונה)-החזה שלי עכשיו קטן יותר מבעבר. טיפה נפול יותר אבל אני מרגישה שהוא מתמלא שוב

חשוב גם כמובן לעשות תרגילים לחיזוק שרירי חזה וריצפת האגן-אחרי הלידה כמובן

בהצלחה

• סימני מתיחה בגף וכמובן בחזה זה גנטי בלבד
    לא קשור להנקה

• הנקה משפרת את המראה- מורידה קילוגרמים מיותרים שהוספנו בהריון

אשמח לעזרה בתחרות:
    http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5231
  • הי, במהלך ההריון משתחרר הורמון רילקסין אשר תפקידו לאפשר את התרחבות האגן ע"י הרפיית השרירים והרצועות לצערנו הוא פועל על כל הגוף וגם על החזה. את הריפיון נראה רק לאחר ההנקה כשהחזה יחזור לגודלו המקורי. לגבי צלקות אני מניחה שהכוונה לסימני מתיחה, גם תופעה זו עלולה להיווצר במהלך ההריון כתוצאה מגדילת השד והמתחות העור. אין קשר חהנקה

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה