הילדה לא מסכימה לישון לבד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי שלום הילדה שלי בת שנה
    בהתחלה היא היתה נירדמת לבד עם חיתול ומוצץ כל הלילה
    ועם הזמן היא התחילה לקום באמצע הלילה ולא היתה מוכנה להירדם עד שאני יקח אותה איתי למיטה ברגע שההינו מגיעות למיטה שלי היא היתה נירדמת שוב
    והיום היא לא מוכנה ללכת לישון לבד רק כשהיא נימצאת איתי ביחד במיטה
    ניסתי להשים אותה במיטה שלה ופשוט לתת לה את הזמן שלה להירדם
    הבעייה שהיא ממש בוכה ניסתי גם להרגיע אותה ולהחזיר אותה שוב למיטתה
    והיא בוכה עוד יותר עד שהיא משתעלת וממש כואב לי הלב אז ניכנעתי והשארתי את המצב אך שהוא מה אני אמורה לעשות כדי שתלמד לישון לבד בחדר שלה גם במהלך היום היא לא מסכימה לישון בחדר שלה אלה עם כן היא נירדמת בלול בסלון ממול הטלויזיה ואז אני מעבירה אותה.....
    אשמח לתשובה תודה
2 תגובות
עמוד 1
  • הי.

על מנת לעשות שינוי, עלייך להעביר מסר לבתך שאינך נלחצת מהבכי שלה.
    אני ממליצה להקפיד על טקס שינה קבוע ומסודר בכל יום.
    את יכולה גם לשחק איתה קצת בזמן ערות, כשהיא במיטה שלה ולעשות איתה משהו שמח: לשיר איזה שיר, לשחק קוקו וכו'... כך היא תתייחס למיטה גם כמשהו חיובי.

בעת ההרדמה, שבי לידה עד שהיא נרדמת. כך תחזירי לה את בטחונה ויחד עם זאת, היא תלמד בהדרגה להרדם בכוחות עצמה במיטה שלה.

נדרשת ממך המון סבלנות, אך ככל שתתמידי ותשדרי מסר עקבי, כך בתך תסגל לעצמה בהדרגה הרגלי שינה נכונים ובריאים.

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
  • תודה אני יגיד לך איך הייה....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה