תזונת תינוקת בת 7 חודשים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי, אני מקוה שזה הפורום הנכון לשאול על זה.
    יש לי תינוקת מהממת בת 7 חודשים. בגיל 4 חודשים התחלנו טעימות של ירקות ופירות והיום היא כבר אוכלת בבוקר מנת פרי ובצהריים עוף עם ירקות. אני רוצה לגוון לה את התפריט כדי שלא תאכל כל יום אותו הדבר (למרות שהיא מתה על עוף עם ירקות!!). השאלה שלי היא איך אפשר לעשות זאת? מה ממומלץ לתת לה בגיל הזה? אשמח מאוד לקבל איזה תפריט/ מגוון אפשרויות לת****.
    תודה רבה רבה..
1 תגובות
עמוד 1
  • הי.
    בגיל 7 חודשים, כבר אפשר לתת 3 ארוחות מוצקות ביום.
    את יכולה לתת לבתך הנקה או בקבוק כשמתעוררת.
    בבוקר - אפשר לתת פירות
    בצהריים - את יכולה לתת עוף עם ירקות - זה יכול להיות לדוגמא או עוף בתנור עם ירקות, או קציצות עוף וכו'...
    כארוחת ביניים אפשר לתת שוב בקבוק
    ובערב - מנת ירק (עגבניות / גזר / ירקות כתומים בתנור / דלעת / תפוחים אפויים)

ממליצה בחום על הספר "טעמים ראשונים" של מיכל וקסמן, שם תוכלי לקבל רעיונות רבים גם לגילאים הבאים.

בהצלחה ובתיאבון !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה