-
איזה קטע..זה בדיוק מה שהיה לי.......היה לי איחור של שבוע... לפני 4 ימים ראיתי הפרשות חומות....שהפסיקו ואז חזרו..ואתמול בלילה קיבלתי
מה
-
זאת הבעייה שאני לא יודעת ממה זה נובע ההפרשות חומות דיברתי עם אחות קופת חולים וסיפרתי לה את הסיפור אמרתי לה שגם בעבר לעולם לא קרה לי דבר כזה רק לפני ההריון הראשון שלי עם הילדה ועכשיו אני חווה את זה שוב רק שאחרי ההפרשות כן מגיע מחזור......
-
לי יש את זה כבר ככמה חודשים ארבעה ימים כתמים ואחכ מחזור זה דיי הדאיג אותי אז ביקשתי בדיקו
דם לבדיקת פרופיל הורמונלי
-
האמת לי זה לא מוזר בכלל
כל מחזור אצלי מתחיל לפחות בשלושה ימים של הפרשות חומות
-
היום הייתי אצל הרופאה ואני רוצה להחליף אותה היא ממש לא מקשיבה למה שאני אומרת
אני מסבירה לה את הבעיה והיא ממש מתעלמת הייתי צריכה לשכנע אותה שתבדוק אותי ותיראה מה קורההה
בסופו של דבר החיטה שייש לי דלקת ועכשיו משהוא אחר מדאיג אותי כי היא אומרת שהדלקת ממש לא קשורה להפרשות החומות שיש לי
אני מעוניינת לקבל חוות דעת נוספת יש משהיא שמכירה רופא טוב???
-
ברוררררררררר אצלי זה בנוהל הקבוע, ארבעה ימים לפני יש לי הפרשות חומות, יום אחד נקי ואז המכשושה מגיעה...... אגב, לי גם יש כאבי מחזור חמישה ימים לפני שזה מגיע........
-
חייבת להקפיץ שוב את ההודעה-
לי זה כל ככה כל חודש כבר חצי שנה-
משהי מיכן בדקה מה ולמה? והאם זה יכול להשפיע שהביוץ
יהיה לפני הזמן - כאילו מחשב שהתחיל הווסת אבל באמת לא התחיל
שאלו רק הפרשות חומות ?
בבקשה תענו לי- אני כנראה גם ילך לרופא בלי קשר כדי לבדוק סופית
תודה
-
שלום לכולן,
אני גם מכירה את זה וסובלת מזה כבר כמעט שנתיים. זה פתאום התחיל להגיע לי דווקא כשהתחלתי לנסות להרות. אף פעם לא סבלתי מזה..
בכל מקרה לפני כמעט שנתיים זה התחיל לי, עשיתי בדיקות כמו היסטרוסקופיה, וצילום רחם והכל תקין. גם באלטרסאונד לא רואים כלום. הרופאים השונים אומרים שזה שכיח וזה לא אמור להפריע להריון. אני לא באמת יודעת ממה זה נובע ויש עוד בדיקה שאפשר לעשות רק שכחתי את השם שלה. הרופא אומר שמסתכלים על הרחם בעזרת מצלמה ומגדילים את התמונה ואפשר לראות בדיוק מה קורה ברחם.
-
היי מכירה את זה היטב , אני כבר 8 ימים עם הפרשות חומות ואין עדיין וסת נורמלית , אז אני לא חושבת לצריך לדאוג ,אם לא תקבלי אז תעשי בדיקת הריון , יש הריונות שמתחילים ככה. שתדעי לך דווקא שלקחתי איקאקלומין כמעט לא היו הכתמות לפני מחזור , מקסימום 3-2 ואז באה וסת. סליחה שאני שואלת אבל נראה לא מזמן בישרת לנו על הריון?
-
מרגו, שימי לב לתאריך - זה מלפני יותר משנה.... Bbm הקפיצה את זה :)
לגבי השאלה, כמו שמרגו אמרה - אין מה לדאוג, זה מושפע מהרבה גורמים...
-
אהההההההההההההההההה בגלל זה זה היה נראה לי מוזר , שהיא כותבת לנו את זה
/]
-
זה קורה לרוב אחרי לידה גוף האישה ההורמונים חילוף חומרים הכל משתנה לאחר לידה וכך גם הרחם לוקח לו להתאחה ולחזור למצב שהיה לפני הלידה והריון בכלל ליקח לו עד שנה גג שנתיים לחזור למצב שהיה לךני ולכן יש הפרשה חומה לפני מחזור לא רק אבל גם..
-
לי זה קורה כבר בערך חצי שנה, בדיוק ממתי שהתחלתי לנסות להרות (ועדיין מנסה) כל פעם שאני שואלת רופאים על זה אין שום תשובה, למרות שקיבלתי ממישהי תשובה שכנראה יש ירידה בהורמון ואז רירית הרחם נושרת טיפה לפני.ושזה לא משפיע על כניסה להריון. אבל לא יודעת... :/ .
-
וממתי סופרים את 14 יום לביוץ?
מתחילת ההפרשות החומות או מתחילת הדימום??
-
עוד 4 ימים מסיימת חפיסה לגלולות ויד לי כתמים חומים...מה זה אומר??
היום אני צריכה לקבל ויש לי קצת כמו מחזור
אף פעם לא היה לי דבר כזה.
מה זה יכול להיות
-
עוד 4 ימים מסיימת חפיסה לגלולות ויד לי כתמים חומים...מה זה אומר??
היום אני צריכה לקבל ויש לי קצת כמו מחזור
אף פעם לא היה לי דבר כזה.
מה זה יכול להיות
יהיה לך קל יותר לקבל מענה מקצועי אם תעלי את השאלה בשרשור נפרד
-
הי שאלה
4חודשים אחרי לידה
אני לא מניקה ולא עם גלולות
תחילת שבוע שעבר היה לי סוג של כתמים קטנים כמו רירית
פעם ביום ממש בקטנה
והפסיק
האם זה הריון או מחזור?
-
הי שאלה
4חודשים אחרי לידה
פעם ביום ממש בקטנה
והפסיק
האם זה הריון או מחזור?
-
הי שאלה
4חודשים אחרי לידה
פעם ביום ממש בקטנה
והפסיק
האם זה הריון או מחזור?
-
שלום קיימתי יחסי מין לא מוגנים לפני כ12 יום המחזור היה אמור להגיע אתמול.היום היו לי הפרשות חומות.האם זה אומר שאני מקבלת מחזור או שמא נכנסתי להריון
תודה
-
וממתי סופרים את 14 יום לביוץ?
מתחילת ההפרשות החומות או מתחילת הדימום??
חלום שלי גם להבין סוף סוף ממתי סופרים את תחילת המחזור
-
חלום שלי גם להבין סוף סוף ממתי סופרים את תחילת המחזור
מישהי יכולה לענות על זה?
-
מישהי יכולה לענות על זה?
הרופאת נשים שלי אמרה לי לספור מהרגע שהתחיל הדימום ללא ימי ההכתמות.
-
הרופאת נשים שלי אמרה לי לספור מהרגע שהתחיל הדימום ללא ימי ההכתמות.
נכון מאוד!
-
אצלי יש משהו מוזר שבוע אחרי המיקווה התחילו לי כתמים חומים מיום שני עד שבת ובראשון פתאום דם 3 ימים כבר
האם ידוע לכם מה זה
לא עשיתי עדיין בדיקת הריון כי יש קצת דם יש לי סחרחורות וצרבות חולשה ממש בגוף
-
לי יש את זה כבר ככמה חודשים ארבעה ימים כתמים ואחכ מחזור זה דיי הדאיג אותי אז ביקשתי בדיקו
דם לבדיקת פרופיל הורמונלי
אצלי בדיוק כמוך. כבר שנתיים בערך בלי גלולות. מלפני 3 חודשים התחלנו לנסות (יש כבר 3 ילדים בבית) וזה החודש השלישי כבר שכשבוע לאחר הביוץ מתחילות הפרשות חומות קלות, שהולכות ומתגברות עד קבלת הווסת. פניתי לרופאה שלי ובעקבות כך עשיתי אתמול פרופיל הורמונלי ואני צריכה לבצע גם US. העניין הוא שאין לי מושג על מה אומרות תוצאות הבדיקה....
-
מימ
-
שלום לכולן, אני בת 35 אחרי 2 לידות שנקלטתי מהניסיון הראשון, הריונות ולידות תקינים. ואני כבר למעלה משנה מנסה להיכנס להריון. ב 8 חודשים האחרונים אני חווה תופעה של הפרשות חומות לפני המחזור. בהתחלה זה היה 3 ימים לפני, אחר כך 5 ימים לפני ועכשיו זה 7-8 ימים לפני המחזור ונמשכות באופן רציף עד למחזור. ההפרשות לפעמים מלוות בכאבי בטן תחתונה קלים יחסית. עשיתי את כל הבדיקות ההורמונליות, צילום רחם, אולטראסאונד, התייעצתי עם רופאי נשים ומומחי פריון, נתנו לי לטרוזול שגם לא השפיע על הופעתן. אני ממש מיואשת!! משהי יודעת מה זה ההפרשות האלו?? ממה הן נובעות והאם הן מונעות קליטה של הריון?? כבר שוקלת להתחיל טיפולי פוריות ...
תודה רבה !
-
ברוררררררררר אצלי זה בנוהל הקבוע, ארבעה ימים לפני יש לי הפרשות חומות, יום אחד נקי ואז המכשושה מגיעה...... אגב, לי גם יש כאבי מחזור חמישה ימים לפני שזה מגיע........
וזה לא מעיד על משהו מדאיג? גם לי לאחרונה קורה
-
שלום לכולן, אני בת 35 אחרי 2 לידות שנקלטתי מהניסיון הראשון, הריונות ולידות תקינים. ואני כבר למעלה משנה מנסה להיכנס להריון. ב 8 חודשים האחרונים אני חווה תופעה של הפרשות חומות לפני המחזור. בהתחלה זה היה 3 ימים לפני, אחר כך 5 ימים לפני ועכשיו זה 7-8 ימים לפני המחזור ונמשכות באופן רציף עד למחזור. ההפרשות לפעמים מלוות בכאבי בטן תחתונה קלים יחסית. עשיתי את כל הבדיקות ההורמונליות, צילום רחם, אולטראסאונד, התייעצתי עם רופאי נשים ומומחי פריון, נתנו לי לטרוזול שגם לא השפיע על הופעתן. אני ממש מיואשת!! משהי יודעת מה זה ההפרשות האלו?? ממה הן נובעות והאם הן מונעות קליטה של הריון?? כבר שוקלת להתחיל טיפולי פוריות ...
תודה רבה !
בדיוק ככה אצלי!!! לפי מה שקראתי רופאים לא מייחסים לזה חשיבות, אבל מרגיש לי שמשהו בכל זאת לא תקין...האם יש מישהי שיכולה לשפוך אור על הנושא?
-
תודה רבה !
היי, גם אצלי בכמה חודשים אחרונים מופיעים כתמים חומים, יצא לך לברר מה הסיפור של זה? מה הרופאים אומרים?
-
היי, גם אצלי בכמה חודשים אחרונים מופיעים כתמים חומים, יצא לך לברר מה הסיפור של זה? מה הרופאים אומרים?
זה יכול להיות הריון כימי שיש הפריה אבי אין השתרשות ברחם.
זה מה שהרופא שלי אמר, כתמים חומים זה דם שהיה כמה זמן ברחם ויצא.
אגב גם עשיתי בדיקת הריון, יצאו שני פסיל ואז ועשיתי למחורת שוב ויצא שלילי.
אז יש היגיון בדבריו