החלמה לאחר לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    הנני 4 שבועות אחרי לידת בני הבכור.
    ילדתי בשבוע 41 ילד במשקל 3900 ,לידת ואקום.
    היו לי חתכים וקרעים ותהליך ההחלמה קשה.
    אחרי חום שנמשך בשבוע הראשון ואנטיביוטיקה, גילו כי שכחו לתפור 2 קרעים
    אחד חיצוני ואחד פנימי.
    כעת נאמר לי כי אין מה לעשות ויש לחכות שיתרפא לבד.
    האם יש משהו שאני יכולה לקחת? משהו מאלחש שיעזור להקל על הכאב?

אודה לתגובתכם המקצועית
3 תגובות
עמוד 1
  • שלום לך,

המקרה שאת מתארת הוא מורכב מאוד.
    לידת ואקום היא טראומה קשה ליילוד, ועלולה לייצר בעיות בעתיד עקב הלידה המכשירנית.
    במצבי לידת ואקום/לידה מכשירנית מופעל על ראש התינוק לחצים העלולים לגרום לחסימה בזרימת המרידיאנים בראש, ועלול להופיע כאב. ההשלכות יהיו קשיי הירדמות וידרוש נענוע אינטנסיבי על מנת להרדימו.
    לעתים ניתן גם לזהות כלי דם בולטים על הגולגולת, מבנה לא סימטרי או בליטות שיכולות גם הן להעיד על כך שקיימת חסימה.

בטווח הארוך יותר עלולות להופיע דלקות אוזניים חוזרות עקב חסימת המרידיאנים באזור האוזן, ואף
    עשויה להתפתח חולשה באגן. למעשה מדובר בחוסר איזון בין חלקו העליון של הגוף לחלקו התחתון, אשר עלול לגרום לקשיים בתהליך הגמילה מחיתול ולהרטבת לילה עד גיל מאוחר. לפי הרפואה הסינית אפשר ורצוי לטפל במצב של חסימה במרידיאנים המגיעים לראש.
    אני ממליצה לך מאוד לקחת את ילדך לטיפולי אוסתיאופאתיה.

בעניין התפרים הכואבים ו( קרוב לוודאי גם המודלקים ), אני ממליצה לך על
    תמצית לבנדר- צמח בעל סגולות מרפא רבות. מחטא, מזרז החלמה מפציעות וחבלות ואנטי דלקתי.

בהצלחה ורפואה שלמה לך ולילדך,
    --

Lic.Ac. רינת שוחט
    מטפלת ברפואה סינית
    דיקור,צמחי מרפא סיניים
    ות**** סינית מקרוביוטית
    [email protected]
  • שלום לך, אני יכולה להגיד לך שלמרות שמקרה שלך נשמע קשה את יכולה לעבור את זה. אני וחברותיי גילינו דרך נהדרת לעבור את ההריונות (גם הקשים) בשלום. חברה שלי הלכה למדקרת שהיא הייתה בחודש 7 והמדקרת המליצה לה על כמוסות לאחר לידה שמבוססות על תורה סינית עתיקה של חברה שנקראת זן צמחים (זו חברה מוכרת, אנחנו לא הכרנו כי אינני מרבה להסתובב בחנויות טבע) לכמוסות קוראים AFTER BIRTH ומסתבר שהמון נשים משתמשות בכמוסות האלו לאחר הלידה, הן עוזרות מאוד. לי היתה בעיה של דימום מאוד חזק שמהרגע שהתחלתי לקחת את הכמוסות הוא ירד בהדרגה עד שהוא פסק לחלוטין. כדאי לך מאוד לבדוק את העיניין אצלנו הוא הציל אותנו ואנחנו קונות אחת לשניה לפני הלידות.
    אני יכולה לשים לך פה את הקו ייעוץ שלהם, אני התקשרתי כמה וכמה פעמים והם מאוד עזרו לי.
    הקו שלהם- : 03-6414434
    שפועל בימים א'-ה' בין השעות 9-18 וביום ו' 9-13
    אני מרגישה שליחות שאני מייעצת על הפורמולה הזאת כי היא באמת עזרה להמון נשים שאני אוהבת וגם לי כמובן.
    בריאות וכל טוב לך.
  • לא הייתי הולך רחוק כל כךעם התופעות לתינוק. נראה לי הפחדות מיותרות כרגע. תמצית לבנדר יכולה לעשות את העבודה, פרוביוטיקה דרך הפה והתמצית צמחים מעולה וטובה לך וקוראים לה גם פוסט פארטום
    זיו אלקלעי
    דיקור סיני
    מומחה לטיפול בנשים

זיו אלקלעי
    רפואה סינית
    www.zivmedica.com
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה