מבולבלת.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,

אני נמצאת בהיריון שני בהריון הקודם עם התאומים לא כ"כ הנקתי כי אחת הייתה חודש בבית חולים והיה לי קשה אז זה היה הנקות בעיקר שאיבות ובקבוקים.. ולא היה לי הרבה חלב אולי לא הנקתי הרבה..
    שאלתי- בהיריון הזה אני מאוד רוצה להצליח בהנקה ואני מאוד חוששת שלא אצליח.
    האם יש מישהי שאין לה חלב? האם יכול להיות מצב שפתאום אין חלב? ולכן כדאי שתמיד יהיה תחליפי חלב בבית...?
    אני מאוד מבולבלת......

סליחה על האורך..

תודה.

טל
3 תגובות
עמוד 1
  • שלום,
    ראשית- בריאות מלאה ולידה קלה
    העובדה שהצלחת לשאוב (אפילו מעט) מעידה על יכולת לייצר חלב.
    כמות החלב בין היתר היא פונקציה של מידת היניקה . כלומר- ככל שיהיה יותר גירוי שאיבה- כך תגבר כמות ייצור החלב.
    אין שום סיבה שלא תצליחי להניק בלידה הקרובה.
    מקווה שעניתי.
    בהצלחה

יעל זר-אביב
    אחות מוסמכת
    מדריכת הנקה מוסמכת
    ומלווה לאחר לידה
  • אני מצטרפת ליעל

• היי, אכן אני מסכימה עם חברותיי להודעה. אוסיף ואומר שההנקה הקודמת ממש לא מהווה אינדיקציה ליכולת שלך להניק בלידה הזו. אבל עם זאת ממליצה בחום להיפגש עם מדריכת הנקה באיזור מגורייך למפגש הכנה להנקה אישי ולהתכונן לקראת ההנקה :) לידה קלה

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה