שימור דם טבורי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לפני לידה מעוניינת לשמר דם טבורי מתלבטת קשות בין הבנקים השונים. מה שכרגע עומד על הפרק זה בנק החיים או קריוסל מצד אחד בבנק החיים יש אופציה לאיסוף מרובה מצד שני מתלבטת לעניין העובדה שזה בנק פרטי שמי יודע מה קורה שם וגם שיטת העיבוד היא פחות סטרילית מישהי עברה את העניין הזה התלבטה בשאלה יש לה איזה ניסיון?
4 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו עשינו שימור דם טבורי בביוקורד
    התרשמנו מהם שהם רציניים וגם נתנו ביטוח של חברת כלל.
    זה היה אמנם כבר לפני שנתיים אבל תבדקי,
    המחיר שלהם אז היה גם הכי אטרקטיבי
    בהצלחה
  • כשאת בוחרת חברה כדי שתשקלי מספר דברים:
    האם יש ביטוח למנה? ומה כולל הביטוח? לכמה זמן שומרים את הדם? היכן נשמר הדם? בארץ או בחו"ל או האם המנה מפוצלת? וכמובן המחיר.

לידה קלה :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • מצרפת לך אתר עם הרבה מידע על שימור דם טבורי . אולי את יכולה להיעזר בו .
    דם טבורי
  • אני בחרתי דווקא בטבורית כיוון שמבדיקה שלי ושל עוד 2 חברות שכבר עשו את השימור הם הבנק היחידי שאינו בבעלות פרטית אלא בבעלות בית החולים תל השומר כך שלא יהלמו פתאום.

הם שומרים את המנה ל-20 שנה ונותנים ביטוח הכולל הן את ההשתלה במקרה הצורך והן הטסה לחו"ל אם צריך לצורך השתלה, כמובן שגם המנה מבוטחת ל-20 שנה ובתום תקופה זו יצרו עימנו קשר ע"מ לבדוק אם אנו רוצים להמשיך את הימור תמורת תשלום נוסף.

לאחר שאלד אשמח לעדכן אותך איך עבר התהליך
    המחיר במשומן הינו 7600 ש"ח
    לידה קלה ובריאה
    ענבר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה