מי יהיה איתי בחדר לידה????????????????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    רציתי לקבל קצת ייעוץ מכן.
    ראיתי שפתחו לפני כמה ימים שרשור על הנושא אבל יש לי שאלה.
    אני מאוד רוצה שגם בעלי וגם אמא שלי יהיו איתי בחדר לידה. זה מאוד חשוב לי ואני יודעת שככה אני אהיה רגועה יותר ויהיה לי הרבה יותר קל.
    אבל.... לאמא שלי לעיתים יש נטייה לחפור קצת ובעלי מאוד!!!!! אבל מאוד חושש שיהיה לו קשה עם הנוכחות שלה בחדר. אני מאוד רוצה ששניהם יהיו.
    מה לדעתכן לעשות??????????????
3 תגובות
עמוד 1
  • היי אסתיקה
    לדעתי את קודם כל צריכה לדבר עם בעלך לבקש ממנו שיבין אותך ושזה נורא נורא חשוב לך שאמא שלך תהיה איתך בחדר לידה
    ואחר כך לדבר עם אמא שלך ולהסביר לה שלשם שינויי בגלל המצב הרגיש (שזה חדר לידה וכו...) שתהיה יותר רגועה ו"עדינה" עם בעלך

אני חושבת שזה יכול להצליח
    המון בהצלחה לך
  • היי,
    אחד הדברים החשובים בלידה אני מאמינה הוא תחושת הביטחון שלך!

אני מציעה שיחה כנה מלב אל לב בינך ובין בעלך, מעיין תיאום ציפיות.

חוץ מזה הלידה יכולה לארוך שעות רבות וזה דווקא נעים שיש עם מי לחלוק את הדאגה והמתח ואת העייפות:)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • או שתגידו לו שזה מאוד מאוד חשוב לאמא שלך ואת לא יכולה שהיא תוותר על החווייה הזו. בלידה הבאה רק הוא יהיה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה