עדין מתעורר בלילה לינוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    בני בן 5.5 חודשים ועדין מתעורר כל 3 שעות לאכול.
    אני חושבת שהוא באמת רעב כיוון שאוכל ממש ארוחה מלאה אך לפי ההרצאה שהייתי בה אתמול אני מתחילה להבין שכנראה זה צורך שלו להיות איתי לכמה דקות.
    איך אפשר לגמול אותו מהנקת לילה?
    הילד שוקל מעל 8 קילו...
    הוא מתעורר בהיסטריה ושום דבר לא מרגיע אותו חוץ מהנקה או בקבוק. ניסיתי להוריד לו את הכמות אבל אז הוא פשוט קם אחרי שעתיים.
    בפעם הראשונה שהוא נרדם זה עם טקס שינה...
    help
2 תגובות
עמוד 1
  • שלום,
    אני בדיוק התיישבתי לרשום את אותו דבר!
    הבן שלי גם 5.5 חודשים ועד לפני חודש וחצי הוא היה אוכל ארוחה אחרונה בערך בשש או שבע ואז מחזיק עד 3-4 בלילה. היום הוא מתעורר כל 3 שעות לאכול, אני מנסה מוצץ אבל כמו שאורית כתבה שום דבר לא מרגיע אותו.
    אני לא בטוחה שהוא רעב כי נרדם על השד אחרי כמה לגימות, שאני מרימה אותו לגריפס הוא מתחיל לבכות רוצה שוב לאכול.
    אשמח לשמוע הצעות איך אפשר לפתוח פערים יותר גדולים בין ההנקות בלילה.
    תודה
  • הי.
    עד גיל חצי שנה, מומלץ להאכיל בכל 4 שעות. החל מגיל חצי שנה, אפשר מבחינה פיסיולוגית לפתוח פערים גדולים יותר של 5-6 שעות ואז לתת ארוחת לילה בסביבות חצות ושוב ארוחת בוקר החל מ- 05.00. כל זאת, בהנחה שהילד עולה במשקל כמצופה.

אורית - כפי שאת מציינת, נשמע שבנך נעזר בהנקה על מנת להרדם ולא בהכרח כיוון שהוא רעב. על מנת ללמדו להרדם גם בכוחות עצמו, נסי לקבוע שעות קבועות להאכלה (כל 4 שעות נניח). בכל התעוררות שתהיה בין לבין - שבי לידו, טפחי עליו ועזרי לו להרדם בכוחות עצמו. בדרך זו, הוא גם ילמד "לכוון" את עצמו בהתאם. על מנת לעשות זאת בהדרגה, נסי בימים הראשונים להניק אותו עד שהוא כמעט רדום ואז להמשיך את ההרדמה במיטה.

גודיס - ראי תשובתי לאורית.
    בנוסף - על מנת להגדיל פערים, ניתן בכל כמה ימים להגדיל בכרבע שעה.

שיהיה בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה