היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום היתי בשבוע 9 להריון .זה היה הריון שלישי שלי הכל היה בסדר עד שבוע 6 שמעתי דופק ואז התחיל דימום אמרו לי שזה כלום ולנוח יומיים אבל זה המשיך עד שבוע 9 והיום הרופא לא שמע דופק אז הופנתי לבית חולים ושם קיבלתי כדורים להפלה . רציתי לדעת תוך כמה זמן אפשר להקלט שוב להריון .אני יודעת מקריאה בפורום שיש עוד נשים שעברו את מה שעברתי היתי שמחה לקבל מכם קצת עידוד .תודה
5 תגובות
עמוד 1
היי... הייתי במצב דומה מאוד לשלך אך אצלי לא היה דופק ( הריון צעיר ) משבוע 6 ועברתי הפלה כבר בשבוע ה 10. גם לי נאמר שישר אחרי כן אוכל להיקלט אך גם אני כמוך מאוד רוצה ולא מצליחה.. אומרים שהמתכון להצלחה זה רוגע אך קל מאוד לומר וקצת קשה לבצע.. ( וסורי שזה לא היה סוג של עידוד פשוט הזדהיתי איתך )...
תודה בכל זאת על ההזדהות מקווה שכל מי שעברה את זה תחווה שוב הריון תקין ולידה קלה ומצפה לקצת תמיכה מהפורום כי נראה לי שאין כאן מענה כלל
אני מעתיקה לך את מה שכתבתי בהודעה קודמת היום למישהי כאן:
הצטערתי לקרוא את הודעתך
זה אינידוודואלי מאחלת לך היריון הבא תקין ומושלם !
" אין יאוש בעולם בכלל !!! "
הייי כשאני עברתי הפלה הרופאת שים שלי המליצה להמתין למחזור ראשון לאחר הפלה ולאחר מכן את יכולה לחזור לנסות שוב שיהיה בהצלחה לכולכן והריות תקין לילי