נרדמת רק עם מוצץ ומתעוררת אם נופל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,

ביתי בת החודשיים נרדמת במהלך היום רק עם מוצץ והבעיה היא שכאשר רפלקס המציצה עובר כעבור כמה דקות והמוצץ יוצא היא מיד מתעוררת, אני מנסה שוב להחזיר את המוצץ, היא נרדמת ומתעוררת כשנופל וחוזר חלילה - תהליך ארוך ומייגע, בסוף אם יש לי מזל היא מצליחה להישאר איתו הרבה זמן ולישון כראוי כלומר הוא אצלה בפה לאורך כל השינה או שהיא מצליחה לשקוע בשינה עמוקה והוא נופל והיא לא מתעוררת . יש לציין שההרדמה נעשית על הגב בעריסה ולא על הידיים ( רוב הזמן) מעבר לזה לבד מעצמה ללא מוצץ לא יוצא לי שהיא נרדמת.
    תוכלו לייעץ לי איך למנוע את ההתעוררויות הללו כשהמוצץ נופל?

תודה

הילה
1 תגובות
עמוד 1
  • הי הילה

מה שאפשר לנסות לעשות, הוא לתת לבתך מוצץ בזמן ערות ובעת המציצה - למשוך לה אותו מעט מהפה (כדי שתנסה למצוץ חזק יותר על מנת להחזירו).
    תרגיל זה, עשוי לחזק את המציצה ולסייע לה להשאר עם המוצץ זמן רב יותר.

שיהיה בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה