הקאות דם בהריון מתקדם-מסוכן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    אני בשבוע 34+3 הריון ראשון
    במהלך כל ההריון הקאתי ללא הפוגה בממוצע אחת ליום או יומיים ולא ייחסנו חשיבות לעניין מכיוון שעליתי במשקל.. אךבשבועיים האחרונים אני מקיאה באופן אינטנסיבי 3 / 4 פעמים ביום כל מה שאני מכניסה לפה יוצא אחרי שעתיים,אני מטופלת במרפאת הריון בסיכון בגלל גורמים אחרים ובמהלך כל ההריון בכל מפגש עם רופאיי ציינתי את בעיית ההקאות אך לא ייחסו לכך חשיבות יתר.
    לאחרונה אני לא מתפקדת בגלל ההקאות אינני מצליחה לישון בכלל ואוכלת מעט אמנם אני לא בתת משקל אך בחודש האחרון ירדתי כקילו וחצי ממשקלי בעוד שהעובר גדל בקילו.
    ביומיים האחרונים בסיום ההקאה יוצא לי דם זה התחיל במעט והתחזק ולא לציין את הכאב הכרוך בהקאה כאב בלתי נסבל
    הקיבה שלי כואבת ואני מרגישה כאילו תקועה לי סכין בבטן העליונה ובגב באזור המקביל

אינני רוצה להשמע חרדתית אך אני נואשת לעצה האם להתפנות למיון או שמא באמת המצב הבלתי נסבל הזה "נדיר אך שגרתי"???
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה