בעיות להירדם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני מקווה שהשאלה לא מוקדמת מידיי לגיל בתי אבל בכל זאת, לידה ראשונה.
    בתי בת שבוע ובמהלך כל הימים הראשונים שלנו בבית אני נתקלת שביום היא ישנה כמו שצריך להאחר החלפת חיתול והאכלה אך בלילה אנו מוצאים את עצמנו חסרי אונים כשהיא בוכה ללא הרף לאחר שבדקנו כל אפשרות לבכי (רעב, גרפס, חיתול)
    רק לאחר שהיא בידיים שלנו היא נרדמת ואיך שאנחנו מניחים אותה במיטה היא שוב מתעוררת ובוכה...
    האם נכון להרגיל אותה להירדם בידיים או שזה בסדר כי היא עדיין מאד קטנה?
    מה ניתן לעשות כדי להרגיע אותה?
    אשמח לתשובה...
    אמא טרייה לחוצה...
1 תגובות
עמוד 1
  • הי אמא טרייה.
    ראשית, המון מזל טוב :-)

אני שמחה לבשר לך שאת הלחץ את יכולה לשמור לדברים אחרים... בתך עוד מאד קטנה ויידרשו עוד מס' שבועות עד שבכלל תוכל להבחין בין יום ללילה.

בתקופה זו, היא תזדקק להמון חום ומגע ואין זה הזמן לדאוג להרגלי העתיד. מה שכן אפשר לעשות בעוד זמן מה: להרדים על הידיים ולהניח בעריסה מעט לפני שהיא נרדמת וכך להמשיך את ההרדמות בעריסה עם עזרה שלכם.

בתך זקוקה כעת לכ- 16-18 שעות שינה ביממה.במהלך היום, דאגו להשכיב אותה בכל שעה עד שעה וחצי מרגע שהתעוררה מהשינה הקודמת וכך תוכלו לספק לה את כמות שעות השינה לה היא זקוקה ובמרווחים הנכונים.

לגבי הלילה - נדרשת מכם המון סבלנות. כאשר בתך ישנה במהלך היום, נסי גם את לישון איתה ולצבור כוחות ללילה.

המון בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה