חופשת מחלה בזמן ההריון. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,אני נכנסת תיכף לחודש תשיעי,מיום שלישי עד יום רביעי אני בחופשת מחלה(קיבלתי אישור מחלה מרופא נשים),כדי להגיע לעבודה אני צריכה לסבול שעת נסיעה ובגלל זה נהיו לי לחצים בבטן התחתונה.ואני מתלבטת אם להאריך את חופשת המחלה או לחזור לעבוד, השאלה היא-אם אני ממשיכה את חופשת המחלה,משלמים לי דרך העבודה אם אני בבית מעל לשבועיים?אני מתכוונת להיות בבית עד הלידה..
    אם מישהו/מישהי תוכל לענות לי על זה,אני אשמח מאוד...כי זה דחוף לי!
    שבוע טוב לכולם...
2 תגובות
עמוד 1
  • סביר להניח שכבר מאוחר לענות, אבל לידיעה הכללית, אם את בחופשת לידה ויש לך יתרת ימי מחלה, עבור היום הראשון לא תקבלי תשלום, עבור היום השני והשלישי תקבלי 50% שכר ומהיום הרביעי והילך תקבלי 100% עד למכסת ימי המחלה שיש לך בצבורה.

• אוקיי,תודה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה