הרמת ראש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום!
    אני אמא של דניאל ואיתי בני חודשיים וחצי.
    מאוד מדאיג אותי שהם עדיין לא מרימים את הראש כשאני שמה אותם על הבטן.
    אמנם דניאל מנסה, אבל אני רואה שזה ממש קשה לו ומהר מאוד הוא מניח את הראש על הידיים.
    איתי גם מנסה קצת, אבל זה מצליח לו בדיוק לשלוש שניות.
    יחד עם זאת, כשאני שמה אותם עלי אז הם כן מנסים להרים את הראש בשביל לראות אותי וזה גם נראה שיותר קל להם.
    השאלה האם זאת בעייה או שבגילם זה עדיין נורמאלי?
    תודה.
3 תגובות
עמוד 1
  • שלום,
    האם הם נולדו בזמן? לא ציינת זאת.
    בגיל חודשיים וחצי אני הייתי רוצה לראות ניסיונות להרמת ראש ארוכים יותר. חשוב לשים אותם כמה שיותר על הבטן בכדי שיתרגלו זאת וכל יום את תראי שיפור קטן. אם הם לא בוכים על הבטן ורק שמים ראש ואח"כ מנסים שוב - זה מצויין. פשוט תמשיכי לשים אותם כל יום יותר זמן וזה יקרה. במידה ועוד שבועיים לא תראי שיפור בהרמת הראש תתייעצי עם רופא הילדים או טיפת חלב וכמובן את מוזמנת לפנות למדריכה להתפתחות תינוקות בכדי לבדוק ממה נובע הקושי.
    בברכה,
    אורנה.

אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
  • שלום.
    הם נולדו בשבוע 38. עכשיו כבר דניאל מרים יפה את הראש אבל איתי עדיין מתקשה. הם לא בוכים, פשוא מניחים אותו על הידיים.

תודה.
  • תמשיכי לעקוב ולעדכן.
    אם איתי ימשיך להתקשות חשוב שתראי איש מקצוע בזמן בכדי לאבחן אם יש סיבה לקושי שלו.
    בברכה,
    אורנה.

אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה