זחילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

אני ליאת , אמא של נועה בת ה 9 חודשים....

נועה עדיין לא זוחלת.... היא יושבת די יציב כשמושיבים אותי,
    מגלגלת ומגיעה לכל מה שרוצה אבל לא בזחילה,
    אני משתדלת מאוד לשים אותה הרבה על הבטן ובכלל על מזרן פעיליות
    (בזמן שיש לי..) על מנת לעודד אותה לזחול מניחה לה צעצועים ("מעודד זחילה")
    וכלום... היא מנסה להרים את הרגלים אבל לא מצליחה...
    לפעמים היא מזיזה את עצמה אחורנית ולא קדימה... האמת שאני קצת מוטרדת
    מה אפשר לעשות???
1 תגובות
עמוד 1
  • ליאת שלום,
    אנו רוצים לראות זחילה עד גיל 10 חודשים ולכן יש עוד זמן. קודם כל אני מציעה לא להושיב אותה ולחכות שהיא תתיישב בכוחות עצמה. מה שאת עושה זה מצויין. חשוב לשים צעצוע אחד או שניים שהיא מאוד אוהבת במרחק קרוב יחסית.
    האם היא מסתובבת סביב צירה? עודדי אותה להסתובב סביב הציר, זהו שלב המקדים את הזחילה ומתרגל דחיפה עם כפות הרגליים.האם היא עולה ל6 ועושה רוקינג?
    עדכני ונמשיך בהתאם.
    ליאת - למרות שאין כאן עיכוב אני רוצה להציע לך להגיע למפגש במסגרת מכללת "צעד ראשון". אם את מעוננינת תצרי קשר באימייל [email protected].

בברכה,
    אורנה.
    אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה