הרגלי שינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ילדתי את רואי לפני עשרה ימים.מאיזה גיל ואיך הוא אמור לישון לילה שלם? הוא אוכל 90 מי"ל סימלאק אבל לא בשעות קבועות-יש פעמים שהוא ישן אז זמן הארוחה מתאחר.יש מצבים שהוא אוכל גם אחרי חמש שעות.המינמום הוא שלוש שעות. במשך היום אני מעסיקה אותו אחרי האוכל(לפעמים הוא ער גם שעתיים),ואז משכיבה אותו כשאני מרגישה כשמתעייף. שעת ההשכבה בלילה לא קבועה.אני משתדלת שזה יהיה בסביבות שמונה אבל יש מקרים שבהם הוא ישן וקם אפילו בעשר.אני מקלחת -מאכילה ומשכיבה ישר לישון(לפעמים לוקח לו זמן להירדם). השאלה היא באיזה גיל אמורה שעת ההשכבה להיות קבועה ואיך אני עושה את זה? ומתי הוא אמור לישון לילה שלם,כלומר להפסיק לאכול בלילה?

תודה מראש על התשובה...

w.pregnology.com/pregnancy/05/16/2011]
1 תגובות
עמוד 1
  • הי.
    ראשית, המון מזל טוב להולדת רואי.
    רואי עוד מאד קטן וזקוק כעת להמון מגע וחום. בגיל זה, השעון הביולוגי של רואי עדיין אינו פעיל ואין לצפות ממנו לסדר יום קבוע ובטח שלא ללילה רצוף. רואי אמור לאכול בכל כמה שעות ורק בגיל חצי שנה אפשר לצפות מתינוק שמבחינה פיסיולוגית יישן במשך 5-6 שעות ברציפות.

תינוקות בגילו של רואי, זקוקים לכ- 16-18 שעות שינה ביממה ולאט לאט זמן זה הולך ומתקצר. הקפידי להשכיב את רואי בכל שעה עד שעה וחצי מרגע שהתעורר, כדי לספק לו את כמות השינה לה הוא זקוק ובהפרשים הנכונים.

במידה ותצטרכי, ניתן לקבל בגילאים אלו הדרכה חד פעמית שתספק לך את כל הכלים להקניית הרגלי שינה נכונים בהמשך.

שיהיה המון בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה