אוףףףףףףףףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הילדה שלי בת שנה וארבע מאז שהיא הייתה קטנה היא הייתה נרדמת בטרמפולינה ואז הייתי מעבירה אותה למיטה שלה....עכשיו היא כבר גדולה וכבר כמה חודשים שאני משכיבה אותה ישר במיטה שלה שהיא תרדם שם. כמובן שבהתחלה מבחינתה המיטה הייתה האוייב הכי גדול שלה איך שהייתי שמה אותה הייתה צורחת מבכי, תודה לאל שאת השלב הזה עברנו. עכשיו הבעיה שמזמן שהיא נרדמת אני חייבת להיות לידה אין מצב שאני שמה אותה והיא נרדמת לבד_כן זאת טעות שלי והכי כואב שאם משהו אחר משכיב אותה ואני לא בבית היא נרדמת בלי בעיה-פשוט משכיבים ויוצאים והיא נרדמת)
    מי יכול לעזור לי לכוון אותי מה ניתן לעשות כדי שהיא תלמד להרדם לבד
    נ.ב-שאני איתה מחכה עד שתירדם לוקח המון המון זמן עד שהיא באמת נרדמת
1 תגובות
עמוד 1
  • הי אולגה.
    ראי תשובתי לשאלה זו בשאלתך הקודמת.

בהצלחה ואל ייאוש :-)

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה