קושי להרדם לבד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הילדה שלי בת שנה וארבע מאז שהיא הייתה קטנה היא הייתה נרדמת בטרמפולינה ואז הייתי מעבירה אותה למיטה שלה....עכשיו היא כבר גדולה וכבר כמה חודשים שאני משכיבה אותה ישר במיטה שלה שהיא תרדם שם. כמובן שבהתחלה מבחינתה המיטה הייתה האוייב הכי גדול שלה איך שהייתי שמה אותה הייתה צורחת מבכי, תודה לאל שאת השלב הזה עברנו. עכשיו הבעיה שמזמן שהיא נרדמת אני חייבת להיות לידה אין מצב שאני שמה אותה והיא נרדמת לבד_כן זאת טעות שלי והכי כואב שאם משהו אחר משכיב אותה ואני לא בבית היא נרדמת בלי בעיה-פשוט משכיבים ויוצאים והיא נרדמת)
    מי יכול לעזור לי לכוון אותי מה ניתן לעשות כדי שהיא תלמד להרדם לבד
    נ.ב-שאני איתה מחכה עד שתירדם לוקח המון המון זמן עד שהיא באמת נרדמת
4 תגובות
עמוד 1
  • הי אולגה.
    אין ספק שהילדים שלנו מרגישים אותנו היטב כבר מגילאים מאד צעירים. הבת שלך מוכיחה זאת, כאשר היא נרדמת היטב עם דמויות אחרות וזוהי תופעה שכיחה מאד.

אז מה עושים?
    ראשית, ממליצה על טקס שינה מסודר וקבוע בכל ערב.
    בנוסף, ממליצה כפעמיים שלוש ביום, להכניס את בתך למיטתה ולעשות איתה שם משהו שמח - לשיר שיר ביחד, לדגדג, לשחק קוקו... וכך לחזק גם את ההקשר החיובי שלה למיטה

לפי תיאורך, אין צורך ללמד אותה להרדם לבד. לשמחתך, היא כבר יודעת לעשות זאת. כעת צריך להעביר לה מסר מאד ברור שאם היא יכולה עם אחרים, היא יכולה גם איתך.
    ממליצה להניח אותה במיטתה ולשבת לידה עד שהיא נרדמת. את יכולה לטפוח עליה ולעזור לה להרגע. נסי להראות לה שאת לא נלחצת מהבכי שלה ושאת סומכת עליה שבסופו של דבר היא תרדם. עם הזמן, נסי להפחית בהדרגה את הטפיחות ורק להיות לידה.
    כיוון שאין קסמים בשינה, תידרש ממך המון סבלנות והתמדה, אך אם תהיי עקבית, בתך תרדם בהדרגה בכוחות עצמה גם כאשר היא איתך.

שיהיה המון בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
  • היי מיטל!
    תודה על התשובה היא אצלי כן שוכבת במיטה ולא בוכה בעבר זה היה ככה איך שהייתי מכניסה היא הייתה צורחת. עכשיו הבעיה שאני יושבת לידה והיא מקשקשת משהו קמה בלי סוף וכל התהליך הזה יכול לקחת 40 דקות שעה וזה מה שמתסכל כי אם אחרים פשוט משכיבים אותה יוצאים מהחדר היא טיפלה מתלוננת וזהו היא נרדמת..... זאת הבעיה שלנו
  • ??????????????????????
  • הי אולגה.
    מתנצלת על העיכוב בתשובה.
    גם אם בתך אינה בוכה כשאת מרדימה אותה, נסי כפי שהמלצתי לשבת לידה ולחזק התנהגויות חיוביות. כלומר: להרגיע אותה ולטפוח עליה רק כאשר אינה קמה, או כשהיא נרגעת.

כאשר תרגישי ששתיכן מוכנות לכך, גם את יכולה להשכיבה ולצאת מהחדר ורק לגשת אליה בכל כמה דקות.

שיהיה בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה