איך להפסיק את החלב הזה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הנקתי את הבן שלי עד עכשיו החלטתי שזהו מספיק אני רוצה להפסיק להניק,
    הורדתי בהדרגה את ההנקה עד לשתי הנקות ביום ומאז אני כבר לא יודעת מה לעשות ניסיתי הכל הרופאה שלי לא רוצה לתת לי את הכדורים מכייון שאומרת שהם מתאימים לנשים שאחרי לידה ולא רוצות להניק, אני מתגוררת בחול אולי דברים כאן אחרת בבקשה עזרההההההההההה אני כבר לא יודעת מה לעשות מסתובבת יומיים עם כרוב ויצא קצת היה קצת גודש שאבתי והיום שוב הכנסתי את הכרוב אחרי מקלחת ופתאום הציצי שלי אדוםםםםםםםםםםם
    ומגרד בטירוף מה זה למה?
    למישהי יש עוד דרך להפסיק את החלב הזה יאללה אני מיואשת
1 תגובות
עמוד 1
  • הרופאה צודקת,
    את צריכה לשאוב מעט כשמרגישה שהשד גדוש ומייד לאחר מכן להניח קומפרסים קרים ל20 דקות על השד בין לבין תוכלי להשתמש בעלי כרוב קרים כאשר יש צורך להחליפם כל 20 דקות

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה