עידוד התהפכות ושכיבה על הבטן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב!
    יש לי תינוקת בת ארבעה וחצי חודשים, ערנית, מגיבה, מחייכת, צוחקת ומדברת.
    היא מושיטה יד יפה לחפצים שתלויים מולה (מובייל- אוניברסיטה) מושכת הכל לפה ותופסת יד אחת בשניה.
    כאשר אני שמה אותה על הבטן, היא נשענת לכמה שניות על האמות ואחר כך מרימה את הידים באויר לצדדים וגם את הרגליים (אנחנו צוחקים עליה שהיא נראית כאילו היא ממריאה)
    מה אני יכולה לעשות כדי לעודד אותה להשען יותר זמן על הידיים ע"מ לעודד התהפכות?
    מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
1 תגובות
עמוד 1
  • מירי שלום,
    התהפכויות אנו רוצים לראות עד גיל חצי שנה ולכן יש לה זמן. תנוחת האווירון הינה שלב התפתחותי ואנו רוצים לראות שהיא נמצאת בתנוחה הזו אך גם יודעת להניח את הידיים והראש ולנוח.
    בכדי לעודד שכיבה נינוחה על הבטן את יכולה להשכיב אותה על הצדדים - עם הידיים בקדמת הגוף, שכיבה על הצדדים מקרבת את הידיים אחת לשנייה ואחר כך במעבר לבטן נוח יותר להישען על המרפקים.
    במידה וקשה לה לשכב על הצד שלבי מגע עמוק, לחיצות ושפשופים.
    עדכני אותי איך הולך.
    בברכה,
    אורנה.

אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה