בעיות שינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, לבני בן השנתיים יש בעיות שינה . זה מתחיל שהוא לא מוכן ללכת לישון בלי שאני אשכב לידו והוא חייב לממש לי את האצבעות . במידה ואני לא שוכבת לידו הוא בוכה בצורה היסטרית (בד"כ 15-20 דק' ) עד שהוא נרגע .
    במהלך הלילה הוא מסתובב ומתהפך המון , מתיישב , בוכה לכמה שניות וחוזר לישון .
    ניסינו להכניס אותו למיטה , להקריא לו סיפור , לשיר לו שירים ואז לצאת מהחדר (כמובן להסביר לו שצריך ללכת לישון וגם אמא ואבא הולכים לישון) אבל ברגע שהיינו יוצאים מהחדר הוא היה צורח ויורד מהמיטה . מה עליי לעשות?
1 תגובות
עמוד 1
  • הי.

ראשית, ממליצה לוודא כי בנך הולך לישון לאחר כ 5-5.5 שעות מרגע שהתעורר משנת הצהריים. לעתים, ההשכבה והשינה הופכות קשות יותר, כיוון שהילד פספס כבר את הזמן האופטימלי שלו לשינה.

בנוסף, הקפידו על טקס שינה קבוע ומסודר.

ממליצה לא לשכב ליד בנכם ולא ליצור לו תלות במישוש האצבעות...אתם יכולים ללוות אותו ולשבת לידו עד שנרדם (גם בהרדמות הראשונית וגם באמצע הלילה). אפשר לטפוח עליו, לשיר לו, או להעזר בכל דבר שמרגיע אותו. כך הוא ילמד שאתם נמצאים לידו בכל מקרה ולא רק כשהוא בוכה.
    כדאי להסביר לו שאתם תשבו לידו רק אם ישכב על המיטה ולא יירד ממנה.
    במידה ויורד באמצע הלילה - לתת לו יד וללוותו בחזרה למיטה.

אם בלילה הוא חוזר לישון בכוחות עצמו לאחר כמה שניות - הניחו לו.

שיהיה בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה