4 במיטה אחת, איך משנים הרגלים ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה.. הילדה שלי מוכנה להרדם רק בסלון ולא במיטה שלה ואז אני מעבירה אותה למיטה. באמצע הלילה היא קמה ורוצה לעבור למיטה שלנו, אם אני מנסה להרדים אותה שוב במיטה שלה היא בוכה וצועקת ואז היא מעירה את אחיה הקטן שגם מתחיל לבכות ולצעוק , אז אני חוסכת את החגיגה והיא עוברת אלינו.. הבעיה מסתבכת שבני הקטן מתעורר ואני לא מצליחה להרדים אותו שוב, לא בידיים וגם לא אחרי שנתתי לו בקבוק..הוא גם רוצה לבוא אלינו (עשיתי טעות שלילה אחד השכבתי אותו לידינו כי הוא נחבל ..לא תיארתי שהוא יתרגל מלילה אחד..אציין שלשנת לילה הוא נרדם עם בקבוק בידיים שלי) האם יש שיטה לגרום להם לישון במיטה שלהם מבלי לתת להם לבכות..אשמח לעצות.
1 תגובות
עמוד 1
  • הי.
    אני תמיד אומרת שבשינה אין קסמים.
    במידה ואת מגדירה את המצב הקיים כקושי ורוצה לשנותו, נדרשת ממך המון עקביות והתמדה.

ממליצה ראשית, פעמיים שלוש ביום - להניח כל ילד במיטה שלו בזמן ערות ולעשות איתו שם משהו שמח למשך כמה דקות: משחקי קוקו, לדגדג, להצחיק וכו'... כך ילדייך "יתיידדו" עם המיטה והחדר ויתייחסו אליה כאל משהו חיובי.

לגבי ההרדמה: ממליצה להשכיב במיטה, לאחר טקס שינה ארוך ומסודר הכולל מקלחת, פיז'מה בחדר וסיפור בחדר (של הילדים כמובן). את יכולה לשבת ליד בתך וללוות אותה עד שהיא נרמדת וכך גם עם בנך הקטן.
    אפשר לתאם ציפיות לפני: לדבר עם בתך ולהסביר לה שמהיום כל אחד ישן במיטה שלו. אם היא מתעוררת באמצע הלילה - לחזור ולשבת לידה.

לגבי הבכי - הוא מאד תלוי ביחס שלך אליו. הילדים שלנו מומחים ב"לקרוא" אותנו וללחוץ לנו בדיוק על הכפתורים המתאימים. ככל שתשדרו מסר מאד ברור ועקבי - כך גם הבכי יירד בהדרגה.

עם הבת הגדולה, אפשר גם להכין ביחד טבלת מדבקות ולתת משהו קטן על כל לילה (ואח"כ כל כמה לילות) שעובר יפה. ה"פרס" לא חייב להיות חומרי, אלא כל דבר שיכול לשמח אותה וכולל זמן אתכם.

שיהיה המון בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה