מי יכול לכוון אותי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    לפני שבוע נהייתי אמא טריה, ויש לי המון חששות אולי אני לא יודעת לטפל בה נכון,

ולכן שמחתי מאד לראות את הפורום הזה שוודאי יכול להיות לי לעזר רב,

רציתי לשאול א. התינוקת אוכלת בזמנים מאד לא סדירים, היא יכולה למשל לאכול וממש אחרי כמה דקות בלבד לבכות ולרצות שוב אוכל, אולי לא צריך לתת לה מתי שהיא רוצה, אך מצד שני אולי היא לא אכלה מספיק?

ב. בזמן האכילה היא עושה כל מיני "חריקות" כאלה מפחידות שנשמעות כאילו היא נחנקת או רוצה להקיא, ואני ממש לא יודעת איך לפרש את זה?

אשמח מאד לקבל תשובות על כל אלו.

תודה רבה

אסתי

אסתי
1 תגובות
עמוד 1
  • הי שלום לפני הכול מזל טוב
    עים הלידה מגיעים מלא חששות ופחדיםבקשר לאוכל העתקתי לך משהוא מכתבה של אגיס מקווה שזה יפתור לך כמה שאלות:
    · תינוק שרק נולד אוכל בעזרת רפלקס יניקה. מציצה ובליעה. הקושי הוא בסינכרון בין לקיחת אוויר ולכן יש גיהוקים וגזים... בגיל 1-2 חודשים יש שיפור בתאום בין הנשימה לאכילה.
    עכשיו גם לא ציינת איך היא מקבלת אוכל בקבוק/מניקה???
    אים זה בקבוק כניראה את צריכה להעלות לה את המינון של האוכל
    אים מניקה מכיוון שאת לא יודעת כמה היא אכלה אז כול פעם שהיא מבקשת תני לה
    מקווה שעזרתי מי יתן ותגדלי אותה בנחת ותהני מימנה

אלישבע

אלישבע
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה