הפלה טבעית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות שמי חנית ואני בת 26
    לפני כחודש עברתי הפלה טבעית ,זה היה מאוד טראומתי ועצוב
    חשוב לי לציין שזה הריון ראשון .
    הפחד הגדול שלי כמו כולן שעברו חוויה דומה זה שתהיה לי בעיה
    להיכנס שוב להריון כשאחליט ,רציתי לדעת אם גם אתן עברתן חוויה דומה ולאחר מכן נכנסתן להריון תקין או אוליי עברתן טיפול כלשהו
    אשמח לקבל תשובה
2 תגובות
עמוד 1
  • היי חגית...
    דבר ראשון אני נורא מצטערת בשבילך זה נורא עצוב..

דבר שני אומנם לא עברתי הפלה טבעית אבל עברתי לידה עם עובר מת בחודש 7 וזה היה מאד טרואומטי וזה מלווה אותי עד עכשיו כל הפחדים והדאגות..

תמיד מפחדים שזה יקרה שוב..אבל אין לך מה לדאוג גם רופאי נשים אומרים שהריון ראשון כמעט תמיד נתקל באיזה שהי בעיה כזאת או אחרת..בדרך כלל יש נשים שההריון הראשון שלהן היה לי רצוי והן עברו הפלה ואז הגוף כבר עבר את ההריון הראשון..

אם נקלטת ללא בעייה אין סיבה שלא תקלטי שוב קחי חומצה פולית וברזל מעכשיו זה מחזק את הרחם... ואל תאשימי את עצמך זה קרה לנשים רבות לפנייך ולצערנו יקרהה לנשים אחרייך..

מחזיקה לך
  • תודה רבה על החיזוק
    מאחלת גם לך בהצלחה

חנית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה