האם עלי לספר למעסיק שאני בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בועז,

קוראים לי דניאל ואני בת 26, לפני כחודש חזרתי משהות של 3 שנים בחול, לארץ.

הבנתי כי מאחר ולא הונפק לי תלוש ב 22 החודשים האחרונים ע"י מעסיק ישראלי לא אהיה זכאית לקבל מענק מביטוח לאומי לאחר הלידה/ חופשת לידה,
    וזאת על אף ששילמתי ביטוח לאומי לאורך כל תקופת השהות בחו"ל על מנת לשמר את הזכויות שלי בארץ.

אני בשבוע 15 להריוני ומחפשת עבודה זמנית, אך ברגע ששואלים אותי מדוע אני מחפשת עבודה זמנית ולא קבועה ואני אומרת כי אני בהריון פתאום הצעת העבודה הופכת להיות ללא רלוונטית עבורי.

שאלתי היא כזאת, האם עליי לדווח לחברות כוח האדם או לחלופין כאשר אני מגיעה לראיון העובדה כי אני בהריון? אני מרגישה שאם אני ימשיך לספר למראינים כי אני בהריון לעולם לא אמצא עבודה, על אף שמצפונית נראה לי שזה הדבר הנכון לעשות!

אודה על התיחסותך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה