חוסר רצון להמשיך לאחר ההפלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני לא יודעת מאיפה להתחיל...אתמול נפל לי העובר ...הורדתי ת'מכנס כדי לבדוק דימום והוא פשוט נפל על התחתון...הייתי בשבוע 9 אבל הם אמרו שהעובר לא התפתח משבוע 6 ..כל כך קשה לי ואני בוכה בהתפרצויות לא מוסברות.. היום יש את חגיגיות המימונה ולי אין שום סיבה לחגוג... דיברתי להריון מהרגע שגיליתי ליטפתי ת'בטן בלי סוף...אהבתי אותו/ה. זה הריון שבא אחרי תפילות של שנתיים לבורא עולם! ואחרי טיפולי פוריות קשיים.
    לא מבינה למה זה קרה..? זה כבר הפעם השניה (הראשון היה הריון כימי)
    מרגישה שאין לי סיבה לקום מחר בבוקר... מקווה שהבורא ייתן לי ת'כוח הזה..

ביי בנתיים
3 תגובות
עמוד 1
  • מתוקה,

תחושותיך והרגשתך מובנת מאוד!

גם לי הייתה הפלה טבעית בשבוע 8 לפני שלושה חודשים. באתי לרופא לבדוק דופק והוא אמר שאין וכי העובר לפי הגודל שלו הפסיק להתפתח כי התאים לשבוע 6. הוא הפנה אותי למיון לגרידה.

זה היה ביום חמישי וביום שבת התחילו דימומים וביום ראשון בבוקר כבר הייתי במיון וקיבלתי כדורים...

תקראי קצת בםורומים ואת תראי שזה נפוץ וקורה להרבה בנות (למרות שזה בטוח לא מנחם) והכי חשוב שאותן בנות נכנסות להריון תקין ובריא אחרי זה ויולדות ילדים בריאים.

יש כאלה שהיו להן כמה הפלות.

אני בטוחה שעוד תכנסי להריון ותלדי כמה ילדים שאת רוצה ותחייכי המון! אל תדאגי ובנתיים תנסי להרים את עצמך ולהמשיך להריון הבא שבע"ה יסתיים בחודש 9 בחדר לידה עם תינוק בריא שיחייך אליך!!!
  • מתוקה,

תחושותיך והרגשתך מובנת מאוד!

גם לי הייתה הפלה טבעית בשבוע 8 לפני שלושה חודשים. באתי לרופא לבדוק דופק והוא אמר שאין וכי העובר לפי הגודל שלו הפסיק להתפתח כי התאים לשבוע 6. הוא הפנה אותי למיון לגרידה.

זה היה ביום חמישי וביום שבת התחילו דימומים וביום ראשון בבוקר כבר הייתי במיון וקיבלתי כדורים...

תקראי קצת בםורומים ואת תראי שזה נפוץ וקורה להרבה בנות (למרות שזה בטוח לא מנחם) והכי חשוב שאותן בנות נכנסות להריון תקין ובריא אחרי זה ויולדות ילדים בריאים.

יש כאלה שהיו להן כמה הפלות.

אני בטוחה שעוד תכנסי להריון ותלדי כמה ילדים שאת רוצה ותחייכי המון! אל תדאגי ובנתיים תנסי להרים את עצמך ולהמשיך להריון הבא שבע"ה יסתיים בחודש 9 בחדר לידה עם תינוק בריא שיחייך אליך!!!
  • אוי מאמי אני מזה עצובה בשבילך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה