הרגלי שינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום.
    בשעה טובה ומוצלחת נולדה לי תינוקת לפני חודש שמה הלל
    הבעיה שלי היא כזאת הלל לא מוכנה בשום פנים ואופן לישון במיטה שלה (היא פשוט בוכה בטרוף) היא צריכה להירדם בידיים רק שהיא רדומה ממש חזק אפשר להעביר אותה למיטה שלה הבעיה שגם במשך היום כשהיא ערה היא לא מוכנה להיות בשום מקום חוץ מהידיים, מה שקורה שאני במהלך היום מושבתת אני לא יכולה להתפנות לעבודות הבית או סתם לנוח.
    אני דיי עובדת עצות כפי שמשפחתי טוענת שהיא עדיין קטנה והיא זקוקה לאהבה אבל לי זה נראה שהלל התרגלה לידיים.
    אשמח שתייעצו לי מה עליי לעשות בנושא

לירון
1 תגובות
עמוד 1
  • הי לירון.
    ראשית, המון מזל טוב !!!
    הלל אכן קטנה מאד עדיין וזקוקה להמון מגע וחום - בדומה למה שחוותה בהיותה ברחם. אין ספק שנדרשת ממך לא מעט סבלנות. ככל שהלל תקבל יותר מגע בשלבים אלו, כך יהיה לה בהמשך יותר בטחון כדי להיות גם עצמאית ונפרדת ממך.

במהלך היום, נסי להניח אותה על מזרן פעילות (על הבטן, על הגב ועל הצדדים) ולהיות איתה קצת. את יכולה לטפוח עליה, או לשיר לה שירים - כך היא תתרגל בהדרגה גם לאפשרויות נוספות, מלבד הידיים.
    את יכולה גם לשאת אותה במנשא שבטי בחלק מהזמן - כך היא תרגיש עטופה, בטוחה וקרובה אלייך ויחד עם זאת- ידייך יהיו פנויות.
    לסיכום - במקביל לידיים ולחום שהיא זקוקה לו, נסי בהדרגה להכיר לה גם אפשרויות נוספות בזמן ערות (מזרן, מנשא, פוף...)

לגבי ההרדמה - ממליצה להמשיך ולהרדים על הידיים וכשהלל כמעט נרדמת, להניחה בעריסה ולהמשיך את ההרדמה משם. את יכולה לשבת לידה, לטפוח עליה ולהרגיע אותה כשהיא בעריסה. יידרשו ממך המון סבלנות והתמדה, אך יחד עם זאת - הלל תוכל ללמוד להרדם בכוחות עצמה בהדרגה.

שיהיה המון בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה