בכי בהנקה והתפתחות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בתי בת 4.5 חודשים. יונקת+סימילאק פעם ביום לפני השינה. לפני כחודש בערך היא התחילה לבכות במהלך ההנקה. זה יכול להיות בתחילת ההנקה או באמצע. אם אני מחליפה לה צד היא לפעמים נרגעת ואם אני מטיילת איתה בזמן ההנקה היא גם יותר רגועה. היא יונקת כל 3 שעות ויש לי חלב. הבנתי שזה לא טוב לטייל איתה כדי שלא תתרגל אבל אני לא רוצה להפסיק להניק אותה.יכול להיות שהיא פשוט לא רוצה לינוק ואני צריכה לוותר לה ולתת לה בקבוק? יש דרכים אחרות שאני יכולה לגרום לה להירגע ולאכול? כשאני נותנת לה בקבוק היא אוכלת בלי בעיה...
    בנוסף, איך אני יודעת אם ההתפתחות שלה תקינה? מה תינוקות בגיל הזה "צריכים" לעשות?
    תודה רבה.
2 תגובות
עמוד 1
  • שלום,
    לגבי נושא ההנקה אנא התייעצי בפורום בו עונות יועצות הנקה.
    לגבי ההתפתחות - בגיל 4.5 חודשים בתך אמורה לשכב בנינוחות על הבטן ולהרים ראש, להתחיל להושיט יד לעבר חפצים, והתהפכויות אנו רוצים לראות עד גיל חצי שנה - אז היא בטווח הגיל הזה.
    בברכה
    אורנה

אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
  • הי אורנה,
    תודה רבה על ההתייחסות המהירה.
    חג שמח!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה