דילול עוברים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב
    לפני 7 חודשים ילדתי תינוקת מדהימה בקיסרי שהגיעה לעולם באמצעות גונל F ויחסים והיא נולדה בשבוע 31, כעת לקחתי שוב גונל F ויחסים ונקלטו לי 3 שקים נפרדים, אני שבוע 8+ 2 לצערי אני צריכה לעשות דילול ולהשאיר 2 אך אני לא מוכנה לעבור את התהליך הנוראי הזה בשבוע 12 לאחר שקיפות הבנתי שניתן לעשות דילול באמצעות שאיבה של העובר כעת בשבוע 8.
    הרופא שלי בחול ועכשיו זה חול המועד אז קשה לי לתפוס מישהו.
    היכן אני יכולה לעשות את זה כעת? האם אני יכולה לעשות זאת בבית חולים ללא הפניה של רופא?
    האם ניתן לעשות את השאיבה הזו גם בשבוע 9?
    מתי הכי מאוחר ניתן לבצע את השאיבה?

אגב אני בת 28.5

תודה רבה
7 תגובות
עמוד 1
  • תגידי בבקשה אם מצאת תשובה לשאלה של הדילול בשבוע 8 ואיזה דילול עשית בסוף
    אני כרגע בהריון רביעייה ומנסה למצוא פרטים על השאיבהולא מוצאת כלום
    אשמח לקצת פרטים
    תודה רבה
  • שלום רב

דילול של הריון מרובה עוברים נעשה בשבוע 12-13 ולא לפני כן
    שאיבה בשבוע 8 היא עבור הפסקת הריון מוחלטת, של עובר בודד בד"כ. זו לא אופציה כאשר מדובר בדילול של הריון מרובה עוברים.

ד"ר הדר
  • [url=http://www.el-gan.co.il/]ריהוט גן
    ריהוט גן מהמם
    רק כאן
    היכנסו וראו תמונות
  • http://www.el-gan.co.il/
    להתפרק ולפנק את משפחתך אחרי תקופה קשה
  • שלום רב

כאמור - אין כזו פרוצדורה.
    הדרך היחידה לדילול עוברים היא על ידי דילול הנעשה בשבוע 12-13.
    שאיבה זו פרוצדורה של הפסקת הריון של עובר יחיד ולא לדילול של הריון מרובה עוברים.

ד"ר הדר
  • שמעתי מלא סיפורים מאנשים שלא היו צריכים לעשות דילול, כל העוברים נולדו חיים ושלמים ובריאים לחלוטין
    נכון צריך הרבה אמונה, אבל גם אפשר לעשות השתדלות, ללכת לפרופסורים מומחים ולקבל ברכה מרבנים...מקווה שזה לא מאוחר מדי

ריהוט גן איכותי
  • שלום רב

תודה על האינפורמציה ועל ההשתתפות בפורום

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה