הפלה בשבוע 8 ו-5 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,

עברתי הפלה נדחית בשבוע 8 לאחר שלא נצפה דופק לפני כ-3 חודשים עם טיפול בציטוטק. כרגע אני עוברת הפלה שוב בשבוע 5 .

כמה שאלות:

1. האם הפלה בשבוע 5 קורת בגלל בעית ההשתרשות? יכול להיות שזה קורה בגלל נזק שנגרם לרחם בעקבות הפלה קודמת (בשבוע 8)?

2. האם כדאי להתחיל בבירורים? מה כדאי לבדוק? והאם יש קשר בין שתי ההפלות הנ"ל?

3. מתי אפשר להתחיל לנסות להרות שוב לאחר הפלה בשבוע 5? האם אפשר כבר בביוץ הקרוב?

תודה רבה.
1 תגובות
עמוד 1
  • אני עברתי בחודשיים האחרונים 2 הפלות כימיות אחת בערך שבוע 6 ואחת ממש בתחילת ההריון ועכשיו אני מתחילה בירורים בגלל שאני מפחדת מהפלה שלישית אז שלחו אותי לבצע היסטרוסקופיה וכמו כן הפנו אותי להמטולוג על מנת לקבל בדיקות לקרישויות יתר וגם בדיקות לבלוטת התריס.
    למרות שלא עברתי ניתוח קיסרי או רידות מומלץ לעשות את זה כדי לבדוק כל מיני ממצאים ובעיקר הדבקויות וכן את רירית הרחם שמונעת את השתרשות העובר.
    אני ממליצה לך לפנות לרופא המטפל שלך לבדוק את זה ושיהיה בהצלחה ותעדכני ,אני פעילה בפורום של מנסים להכנס להריון
    http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה