הפרעות בשינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

ביתי לינוי את שנה וחודש.
    אני משכיבה את לינוי כל ערב בשעה 20:00 בדיוק, אחרי טקס השכבה שכולל מקלחת, אוכל. לינוי נרדמת לבד יחד עם הדובי ( פו הדוב) שלה והמוצץ. בממוצע לוקח לה 10 דקות להירדם לבד.
    לאחרונה לינוי מתעוררת בלילות בבכי, וזה לא בכי של רעב כי את השלב הזה כבר עברנו והרגלתי אותה שאין אוכל בלילה.
    היא פשוט בוכה תוך כדי שינה ומכיוון שהשמיעה שלי נהפכה להיות חדה וברורה ומכל פיפס הכי קטן אני מתעוררת - יוצא לי לקום לבדוק מה איתה לפחות 4 פעמים בלילה.
    מתוך ה 4 פעמים , פעם אחת היא מתעוררת ומתיישבת ומחכה כנראה שאני אגיע
    ייתכן שהיא חולמת?? או שיש לה חרדות ??
    למרות שלא צריך להיות לה סיבה..
    אשמח לקבל ייעוץ בנושא .
    תודה
    אמא של תותית
1 תגובות
עמוד 1
  • הי אמא של תותית.
    מתנצלת מראש על העיכוב בתשובה.

לפי תיאורך, אכן נראה שמדובר בחלומות.
    אם בתך נרדמת יפה בתחילת הלילה, היא גם יודעת לעשות זאת במהלכו.

נסי להמתין מעט לפני שאת ניגשת אליה וייתכן ותחזור לישון בעצמה.
    במידה וזה לא קורה- גשי אליה והרגיעי אותה.

המשיכי להקפיד על שגרה ברורה במהלך היום ועל טקס שינה מסודר וארוך, על מנת להקל את הפרדה מכם לפני שהיא הולכת לישון.
    נסי לשמור על מרווח של לא יותר מחמש שעות מרגע שמתעוררת משנת הצהריים ועד שהולכת לישון בלילה.

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה