תינוקת בת 3 חודשים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב
    אני אמא לתהל בת 3 וחצי וליה בת שלושה חודשים וחצי.
    ליה נרדמת בלילה בסביבות 19 ועד הבוקר מתעוררת רק פעם אחת שזה דבר נפלא אבל במשך כל היום היא ישנה רק בעגלה כשאני מטיילת איתה או בבית כשהיא על הידיים שלי .כשאני מנסה להעביר אותה לטרמפולינה , נדנדה , מיטה או לול , היא מתעוררת במקרה הטוב אחרי 20 דקות.
    כתוצאה מחוסר שינה , היא מאוד עצבנית .
    אני רוצה לעשות משהו בנידון כי עם הגדולה שלי היה לי אותו דבר ועד היום יש לי בעיות שינה איתה(בלילה).
    אבל היום אני פונה לגבי התינוקת
    מאוד אודה לכם על תשובה
    נעמי

נעמי
1 תגובות
עמוד 1
  • הי נעמי

קודם כל מזל טוב על הולדת ליה.

בעיקרון כיועצות שינה אנחנו אומרות ששינה ביום היא כ"כ חשובה, כדי שגם השינה בלילה תהיה טובה, שלא משנה איפה היא מתרחשת.
    אבל אם זה מציק לך את יכולה בהחלט להתעקש על השינה במיטה. לאחר שאת מניחה אותה במיטה, והיא מתעוררת וחזור ולהרדים אותה במיטה, אם זה ע"י טפיחות על הטוסיק או ליטופים.
    את יכולה גם לנסות ולחמם את המיטה/עריסה שלה עם כרית חימום או בקבוק מים חמים. כי זה הגיוני שהמעבר מחום הגוף שלך למיטה הוא קצת קשה לה.
    נסי ליצור במיטה/עריסה אווירה מחבקת יותר, מערסלת יותר, שתרגיש עטופה.

ולגבי הגדולה שלך, יועצת שינה בגיל הזה יכולה לפתור הרבה בעית שינה.

בהצלחה

מיכל

מיכל איתם עמרני
    דולה - מלווה יולדות בחיפה
    מלווה הורי תאומים לפני, במהלך ולאחר הלידה
    יועצת שינה מוסמכת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה