קשר עין וחיוך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאז שהקטן שלי נולד היתה לי תחושה לא טובה לגביו. היינו היום אצל הרופאת ילדים והיא אישרה את החששות שלי
3 תגובות
עמוד 1
  • שלום,
    אני לא הייתי ממהרת להסיק מסקנות ואני חושבת שהרופאה ש"אישרה את החששות" לא אמורה לעשות דבר כזה ללא אבחון מסודר.
    תינוק בגיל שלושה חודשים לא מזהה עדיין קול ומפנה את הראש כשקוראים לו. וגם בגיל מאוחר יותר קודם כל יש צורך לשלול בעיית שמיעה. האם עשיתם זאת?
    את אומרת שהוא כן מחייך סיטואציות מסויימות וזה מצוין. אולי הוא לא מהמחייכים. צריך להסתכל על ההתפתחות באופן כולל ולא רק על כמה דברים ולבודד אותם. האם הוא עוקב אחר חפצים אחרים?
    אני לא מבינה למה את מתכוונת כשאת כותבת ילד מיוחד - אך אני ממליצה לך להניח את החששות בצד כרגע ולהנות מילדך. לתקשר איתו ככל שניתן.
    כמובן לגשת לאבחונים ולבדוק הכל - אך ברוב המקרים מדובר באיחור ובייחוד כשאת מתארת שהדברים קיימים אך רק מועטים.
    אני כאן לשמוע מה היה ובמידה ותרצי עוד חוות דעת - את מוזמנת לפנות למדריכה להתפתחות תינוקות לאבחון.
    בברכה,
    אורנה.

אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
  • תודה תודה
    נתת לי תקווה והארת את עיני
    אני בהחלט אעדכן
  • שמחה לשמוע.
    מחכה לעדכונים.
    אורנה

אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה