בן 11 חודשים שנרדם רק על הידיים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בני בן 11 חודשים לא מוכן להרדם במיטה

הוא הולך לישון בסביבות 19 בערב נרדם עלי או על בעלי עם הבקבוק וכאשר מתעורר בלילה נרדם רק עלינו

אם שמים אותן במיטה כשהוא לא ישן שינה עמוקה הוא צורח

יש לציין שהוא ישן בגן בצהריים בן 12 וחצי לשלוש פחות או ויותר ולפעמים גם שנת בוקר חצי שעה ושם הוא נרדם לבד בלול

ברור שאני ובעלי מאוד מתוסכלים ומותשים

מה ניתן לעשות?
1 תגובות
עמוד 1
  • הי.
    אני מבינה את התסכול והעייפות, אך מדובר בעניין שניתן לשנותו.

מאד הגיוני שאם בנכם רגיל להרדם עם בקבוק, או על הידיים, הוא זקוק לתנאים אלו גם כאשר הוא מתעורר באמצע הלילה.

אני ממליצה להניח את בנכם במיטה וללוות אותו עד להרדמות, מבלי להרימו. על מנת להרגיעו, אתם יכולים לטפוח עליו, להשמיע קול מונוטוני, או כל דבר אחר שאתם יודעים שעשוי לעזור.

לצערנו, בשינה אין "קסמים". תידרש מכם המון סבלנות, התמדה ועקביות.יחד עם זאת, אם תהיו מאד עקביים ותשדרו לבנכם שאינכם נלחצים מהבכי שלו, הוא יירדם בהדרגה בכוחות עצמו גם בבית. (ואין ספק שהוא מסוגל לכך, אם הוא נרדם ללא כל קושי בגן).

בנוסף, אני ממליצה להניח את בנכם פעם פעמיים ביום במיטתו ולעשות איתו משהו שמח במשך כמה דקות (לשיר שיר ביחד, להצחיק אותו, לשחק יחד). בכך תסייעו לו לשנות את יחסו למיטה.

שיהיה המון בהצלחה :-)

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה