ירידת מים מוקדמת - מישהי חוותה כזה דבר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,

כתבתי את שאלתי כבר בפורום תמיכה הדדית, אך אני כותבת פה שוב למקרה שפספסתי משהי שתוכל לעודדני...

אני בשבוע 24 עם ירידת מים. מאושפזת בבי"ח כבר יומיים וזה ממש קשה לי!
    מישהי חוותה כזה דבר?:

יש לי בת בבית אז זה עוד יותר קשה! אני בוכה הרבה...

עד כמה אפשר להחזיק את ההריון עם סיפור כזה? כרגע אני מקבלת אנטיביוטיקה למשך שבוע. יש סיכוי שישחררו אותי עוד שבוע?
12 תגובות
עמוד 1
  • הי.
    אני הייתי עם ירידת מים.
    בשבוע 30.
    אני החזקתי עד 34. ואז נולדה אביגיל.

אפשר להחזיק די הרבה זמן, אם נמצאים בשמירה מוחלטת. תתכונני לשהות ארוכה בבית חולים, בלי לזוז מהמיטה (חוץ משירותים ומקלחת).
    יומיים זה כלום. אני מדברת איתך על שבועות.
    זה קשה, אבל זה מאוד מאוד חשוב. גם אם נראה לך שאת מרגישה טוב (ואת הרי מרגישה בסדר גמור) וגם אם זה רק לחדר אוכל לראות מה אוכלים, וגם אם זה סתם סיבוב במסדרון כי את כבר מתחרפנת, פשוט תתאפקי.
    אני למדתי לסרוג בבית חולים...
    וכמובן אנחנו פה בשביל להעביר לך את הזמן.

עם ירידת מים מחזיקים את ההריון עד שבוע 35 ואז עושים בכל מקרה זירוז. אבל לא הרבה מגיעים ל-35, במיוחד עם המים ירדו מאוד מוקדם כמו שלך. אז כבר מעכשיו תתחילי להתכונן ללידת פג.
    אני לא רוצה להלחיץ, רוצה רק לידע.
    לי לא נפל האסימון בזמן שהייתי בשמירה, אני הייתי בסרט שאני אחזיק מעמד עד 42 שבועות אם צריך, ולכן כשכבר הבנתי שאני הולכת ללדת פגית זה הכה בי כמו רעם ביום בהיר.

ומצב נפשי יציב מאוד תורם להצלחת העיניין, לכן עד כמה שקל להגיד וקשה לבצע, את חייבת להרגע. נכון כשיש עוד ילד בבית זה קשה כפליים, אבל גם כל יום נוסף שהתינוק נשאר בבטן זה דבר אדיר בשבילו.

קיבלת זריקה להבשלת ריאות? כבר את שתיהן?

• תודה רבה.
    קיבלתי את הזריקה הראשונה.

הירידת מים אצלך הייתה יומיומית? ירדו הרבה מים? איך הבחנו אצלך שזה ירידת מים?
  • זה התחיל בתוך דליפה.
    בהתחלה חשבו שזה בריחת שתן בכלל.
    אחרי זה, היו ימים שכעט לא הרגשתי כלום, והיו ימים שהייתי קמה מהמיטה והיו צריכים לקרוא למנקה לנקות את השלולית...
    בכל מקרה, סדינים הייתי מחליפה לפחות פעם ביום. עם זה שהיו שמים לי עוד סדין קטן שסופג.

איך איבחנו? במשך היום הרגשתי רטיבות פה ושם. שמתי תחתונית שהתרטבה תוך שעה-שעתיים לגמרי. ועוד תחתונית. אחרי שראיתי שזה ממשיך, נסעתי למיון. שם עשו לי סטיק כזה שבודק מי שפיר, ואמרו לי "מותק, את נשארת עד הלידה"
  • יש איתי מישהי בעבודה, שירדו לה המים בשבוע 25.
    היא היתה בשמירה מלאה בבית החולים, וילדה בסוף בשבוע 32.
    אבל היתה 7 שבועות במחלקה להריון בסיכון גבוהה.

תהייה חזקה,!
    בת כמה הילדה שלך?

• הבת שלי בת שנה ו4 חודשים
    מבינה הכל ב"ה. וזה הכי קשה לי...
  • תחזיקי מעמד
  • אותי אישפזו עם ירידת מים בשבוע 34 שקרתה במקרה בבית חולים כי באנו לבדוק דופק כי לא ממש הרגשתי תנועות וכמובן שחשבו למשוך אותי כמה שיותר ותוך כמה שעות שקד נולד הכל היה כל כך זריז ומהיר שבכלל לא קלטנו מי נגד מי וגם הייתה בפגייה. כמו ששולי אמרה את חייבת לשמור על התינוק שלך כמה שיותר ולהתכנן נפשית להכל ומקווה שבאמת יעבור לך הזמן במהירות בתקופת השהייה בבית חולים והתינוק יצא בריא ושלם בנתיים תהיה חזקה
  • לא חויתי, אבל מאחלת לך המשך הריון תקין
  • אני התעוררתי בתוך שלולית מים בשבוע 32...בחצות הגענו לבית החולים קיבלתי
    זריקה אחת והלידה התפתחה מאוד מהר..ב5 בבוקר הוא כבר היה בחוץ.
    אם את יכולה למשוך עוד את ההריון את חייבת להיות בשמירה ולעשות את זה.
    שבוע 24 זה מאוד מאוד מוקדם!!
    תשמרי על עצמך זו תקופה והיא תעבור
    http://www.holdthatpic.com/
    http://www.holdthatpic.com/
  • מאחלת לך המשך הריון תקין ושתצאי בידיים מלאות
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • יואווו איזה בעסה
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • לילה טוב...
    אישתי בשבוע 32 + יומיים מאושפזת 7 שבועות לאחר ירידת מים מוחלטת.למי שעברה לידה ללא מים,האם הצירים שונים? כרגע היא סובלת מצירים ובמוניטור לא רואים כלום.
    מה עושים?!?!

Lidar
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה