הריון ראשון בסיכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    אני רוצה קצת לקבל מידע מאחר ואני קצת אבודה

כבר כמעט שנה אני נוטלת קומדין מאחר ועברתי תסחיף ריאתי לפני כשנה
    היום עשיתי בדיקה ביתית דיגיטלית כיוון שהווסת שלי מאחרת, נתן לי תוצאה חיובית וזה מראה שאני בהריון בין שבועיים לשלושה.

אני יודעת שעליי להפסיק קומדין כיון שהוא טרטוגני, אך אינני גרה בארץ ויש לי רק 2 זריקות אחרונות של קלקסן איתי
    מה אני אמורה לעשות?
    להזריק בבוקר? כמה כמות? אינני יודעת מתי אוכל לראות כאן רופא נשים כדי לקבל הנחיות, ולכן אני שואלת רק מה לעשות בשבוע הקרוב, האם להזריק?
    הייתי בארץ לביקור לפני 3 שבועות והרופא משפחה אמר לי שאינני חייבת להמשיך בנטילת קומדין יותר מידי זמן, אולי עוד חודש ומספיק.
    לא לקחתי היום בבוקר כי גיליתי שאני בהריון.

אשמח לעזרה והכוונה
    תודה רבה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה