עובר קטן לגיל ההריון מפחדתתת.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אני בשבוע 34 +3ימים הייתי אתמול במעקב הריון רגיל הרופא הבחיון שהעבור קטן ולא גדל משבוע 31 ....הוא שוקל עכשיו1500 עשיתי בדיקת מוניטור יצא תקין ואני אומרה להיות במעקב צמוד כי יכול להיות שיהיה לידה מוקדמת........מה עושים למה התינוק גדל??אני מפחדת זה הריון ראשון בטיפול ivf אני מחפשת עזרה תושבה לשאלתי ?אם הוא יגדל ?תודה.
1 תגובות
עמוד 1
  • הי, לצערי אני לא יכולה לעזור לך אך מקווה שקיבלת מידע שהרגיע אותך:)
    אני פונה אלייך בעניין אחר- אני כרגע עובדת על סדרה דוקומנטרית בערוץ 10 שעוסקת בהריון ולידה. כתבתי פירוט לגבי הסדרה בהמשך. אנחנו רוצים לתת במה גם לנשים שנמצאות בהריון בסיכון.
    אם זה מעניין אותך, אשמח שנדבר
    מיטל
    '14 שבועות' ,סדרה דוקומנטרית חדשה ,מעוניינת לקחת חלק במסע שלכן ולשרטט תמונה אמיתית ומציאותית של התקופה המשמעותית אותה אתן עוברות.

הלידה וחופשת הלידה שבאה אחריה הם שלב משמעותי בחיי כל אדם, קל וחומר עבורכן.

'14 שבועות' תספר את הסיפור האישי שלכן ברגישות ובאופן מעורר השראה.

זוהי הזדמנות נדירה לטפל בנושא באופן שיבטא את קולכן בצורה מדויקת ואותנטית.

אם אתן מעוניינות שנתעד אתכם במהלך התקופה אותה אתן עוברות נשמח להיפגש ולפרט.

לפרטים:

מיטל מיכאלי

0544595286
    [email protected]
    מיטל מיכאלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה