הכחשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פעם שניה פה...
    שלוש שנים מנסים ללא ילדים עשרות טיפולים תפילות אכזבות קשיים ולפני כמה שבועות נצוץ של תקווה 2 פסים ובטא שמנה ויפה.
    אולטראסונד עם דופק התרגשות בשמים שבוע אחרי זה נאמר לי שיש דופק עובר איטי ושעלי לחכות מספר ימים או שבועות עד שיפסיק.
    מעט מקום לתקווה וניסים ואני יושבת בבית המומה
    איך אפשר לחכות שהתינוק שלך ימות?
    אני אמא שלו ואני לא יכולה לעזור לו בכלום.
    יום חמישי אולטרסאונד נוסף לראות עם הוא עדיין איתנו או שעלי להפרד מהחלום שלי להיות אמא.
2 תגובות
עמוד 1
  • תהי חזקה מתוקה... ההמתנה וחוסר הוודאות קשים מנשוא.. אבל אין לך בריריה, לא את ולא אני ולא אף אחת כאן לא תוותר על החלום שלה להיות אמא.
    מאחלת לך מכל הלב בשורות טובות בינתיים תתרפקי בחיבוק של אמא שלך שתמיד תבין ותמיד תאהב... גם לה היה קשה בדברים מסוימים והיא לא וויתרה, היתה חזקה בשבילה ובשבילך.. תהי חזקה גם את בשבילך ובשביל הילד שיהיה לך במוקדם או במאוחר...

[ u
    rl=http://smiles.33b.ru/smile.150961.html]
    הרכבת שלי מתעכבת, ואני נהנית מהנוף...
  • קודם כל אני מקווה שהכל יהיה תקין באולטרסאונד הבא שלך
    אני ממש מבינה את הפחד שלך, נסי למצוא דברים לעשות שיסיטו את המחשבות שלך מהצפייה ומהחשש, ואני יודעת שזה ממש לא פשוט.
    המון הצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה