בת שנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי שאלונת...
    הילדה שלי בת שנה, חגגנו לה לפני שבוע ימים...
    עדיין לא הולכת.. כן נעמדת ואם מחזיקה במשהו או מישהו כן הולכת, לא הולכת יציב, לרוב מעדיפה זחילה וישיבה על פני עמידה והליכה...
    האם יש דברים שמגרים הליכה? מעודדים הליכה?
    הליכון: בעד או נגד?
    מה טווח הגיל שאמורים להתחיל ללכת?
    המלצות בנושא?

תודה רבה מראש

2 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק....

הליכה אמורים לראות עד גיל שנה וחצי הליכון כזה שיושבים בתוכו בכלל לא מומלץץ

הילדה שלי בת שנה וחודש ומסתובבת והולכת סביב חפצים נעמדת לבד מדי פעם אבל גם מעדיפה עדיין לזחול ולשבת .......
    הכי חשוב שתתאימי את הבית בשבילה מבחינה בטיחותית תני לה מרחב לנוע ממקום למקום תנסי לגרות אותה לעבור ממקום למקום לדוג' מהספה לשולחן ....
    ואל תדאגי הזמן עושה את שלו הם עושים הכל כשהם מרגישים מוכנים!!!!!
    [/]
  • שלום
    מסכימה עם האמא שכתבה לך.
    הליכה אנו רוצים לראות עד גיל שנה וחצי. רצוי להימנע מלהוליך או לתת חפצים ללכת איתם כי הם דווקא מעכבים הליכה עצמאית כי אתה לא מפתח את מערכת שיווי המשקל שלך אלא נשען על מישהו/משהו אחר.
    כמה שיותר חוויות של יציאה משיווי משקל בכדי שתלמד לאזן את עצמה המון ג'ימבוי והמשחקים בגינת המשחקים וזה יגיע.

בברכה,
    אורנה.
    אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה