מתי לומר לבוס? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני עובדת שנה ו- 4 חודשים, אני נמצאת בחודש שני, מתי כדאי להגיד לבוס שאני בהריון? והאם הוא יכול לפטר אותי?
3 תגובות
עמוד 1
  • לפי החוק את לא חייבת להגיד לו עד חודש חמישי...
    אני אמרתי בשביל ההגינות בחודש שלישי...
    בכל אופן הוא לא יכול לפטר אותך בכל תקופת ההריון גם עכשיו...
  • כמו שיסמין כתבה לך, את לא חייבת להודיע לו עד סוף חודש חמישי

כדאי זה עניין יחסי...

בכל מקרה אסור לו לפטר אותך כרגע כיוון שיש לך ותק של מעל לחצי שנה
    אולם יש מעסיקים שמגישים בקשות לתמ"ת לקבל אישור לפטר בהריון ולצערנו יותר ויותר מעסיקים גם מקבלים את האישור

• שלום רב,
    אינך חייבת לדווח למעסיק על הריונך והינך מוגנת מפני פיטורים, במידה והינך מפוטרת, עלייך לומר לו מיידית כי הינך בהריון ולהתנגד, אלא אם יוציא היתר מהתמ"ת, היתר כזה קשה להוציא ואם התמ"ת מוציא אזי יש לעובדת מעין זכות ערעור.
    עם זאת, קשה לנו להסתיר את ההריון ורבות מאיתנו רוצות לספר על כך לכל העולם ולכן את יכולה לספר, אך לא חייבת כפי שפירטתי לעיל. בכל מקרה תהיי מוגנת על פי החוק, במידה והמעביד יעבור על החוק, תוכלי לתבוע אותו.
    בברכה,

עו"ד יעל בועז
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה