בן שנה ו-9 לא ישן לילה שלם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב,בני המקסים בן השנה ו- 9 מתקשה לישון לילה שלם.
    אני מקפידה מאוד על טקס שינה - שיגרה שהוא גם נהנה ממנה מאוד , מסכים להכנס למיטהשלו (לרוב רק עם בקבוק של מטרנה) כשמסיים לאכול הוא קורא לי שאקח את הבקבוק ואוציא לו את הכרית ובאמת שנראה כי מוכן לישון בכוחות עצמו , לפעמים הוא באמת נרדם כשאני עומדת בפינת החדר ומרגיעה בדיבור או בשירה ולפעמים בוכה עד שאני מלטפת אותו הוא נרדם( אני לא יכולה לתת לו לבכות יותר מידי אז יוצא לפעמים שאני בחדר איתו 40 דק' עד שנרדם ואני דיי מותשת מזה. )
    רציתי עצה לגבי שיטת ה5 דק' האם נורמלי לעשות דבר כזה? שמעתי דברים טובים אבל גם רעים ... ובכלל האם יש שיטה קלה יותר לגרום לילד להרדם לבד?
    בנוסף באמצע הלילה הוא כדרך קבע מתעורר בסביבות אחת או שתיים לפנות בוקר לא מוכן לחזור למיטה וגם אצלנו במיטה הוא בוכה משתולל כאילו שחולם חלום רע - אני ובעלי מחבקים ומנסים להרגיע וזה לא עוזר, כל לילה זה כך בערך מאוגוסט...( וחוץ מהחזרה לגן אחרי חופשה לא היה שינוי בחייו )לפעמים הוא נרגע עם בקבוק מטרנה ולפעמים גם זה לא עוזר והוא משתולל,בוכה,דוחף אותנו אפילו במיטה איתנו הוא לא רגוע, כאילו שלא מוצא את עצמו, כמה פעמים כשהוא ככה בכה הוא אמר "רוצה לישון..." אני לא יודעת איך לעזור לו ברור לי שמשהו מפריע אך איך אוכל לדעת מה....
    האם זו בעיה שצריך לפנות למעבדת שינה.?
    אודה על תשובתכם,

אתי
1 תגובות
עמוד 1
  • הי אתי

פעמים רבות אני מנסה לפתור את הבעיה בכמה טיפים - אבל במקרה שלך אני צריכה לדעת הרבה יותר פרטים, ונראה שיש פה מקום לייעוץ.

אני באופן אישי, כיועצת שינה מתנגדת לשיטת ה - 5 דקות. בוודאי כשמדובר בפעוט. המאבק שהוא יפתח סביב הנושא יהיה קשה, אבל שאני לא מכירה אותך ואותו - כך, ששוב, יש לי את הצורך להכיר אתכם ואת הילד כדי להבין בדיוק מה קורה בבית שלכם. מה גם שאת כותבת שאת, מצד אחד, לא יכולה לתת לו לבכות - ומצד שני את מדברת על שיטת ה - 5 דקות שבה יהיה מעורב הרבה מאד בכי.
    בכל דרך שלא תבחרי תצטרכי להיות עקבית, אם לא תתמידי, זה לא שווה כלל להתחיל עם איזושהי תוכנית לשיפור הרגל השינה.

יש שיטה קלה יותר לגרום לו לישון, אך בכל שיטה עלול להיות מעורב בכי (כי את משנה לא הרגלים שהוא רגיל אליהם) - והשאלה היא מה יהיה המענה לבכי שלו.

אם תרצי עוד עזרה והכוונה - תוכלי לפנות אלינו לייעוץ
    בהצלחה

מיכל איתם עמרני
    דולה - מלווה יולדות בחיפה
    מלווה הורי תאומים לפני, במהלך ולאחר הלידה
    יועצת שינה מוסמכת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה