עזרה בהירדמות בלילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    ביתי בת 6 שבועות ויש לנו קושי קטן בלהרדם בלילה...
    בין שש לשבע בערב תלוי מתי היא קמה מהשינה שלפני כן אנחנו עושות מקלחת ואח"כ אוכל והיא נרדמת בדר"כ על הציצי או שאני מרדימה אותה. כל התהליך מהרגע שקמה ועד שהלכה לישון שוב בערך שעה וחצי.
    ואז מתחיל הכיף האמיתי :) היא ישנה בסביבות חצי שעה ומתעוררת וכך הלאה כשבין לבין ישנן עוד הנקות בכי וכך הלאה... פעמים רבות ברגע שמניחים אותה במיטה היא מתעוררת מייד. בסוף נרדמת ממש בסביבות 24 - 01 בלילה .
    יש לנו ילד מקסים נוסף בן 3.5 שצריך קצת זמן רגוע עם ההורים בערב וכמובן גם אני והבעלול כבר זקוקים לשקט שלנו יחד ולקצת שעות שינה :)
    אני ממש לא יודעת מה לעשות ואיפה אני טועה בדרך

אציין שבמשך היום ישנה בסדר גמור אבל היא לא מצליחה להישאר ערה יותר משעה וחצי.
    בנוסף הבית מואר וכשאפשר ולא קר מידי אנחנו יוצאות לטיול קטן בחוץ.
    חשבתי שאולי אינה עייפה מספיק או שאינה שבעה מספיק, האם ייתכן?
    בטיפת חלב טענו שהיא ערה כל כך הרבה שעות בגלל קוליק ואין מה לעשות, מה שלא נראה לי כי הבכי מלווה בהתכווצויות לעיתים רחוקות כך שהסיבה היא לא גזים.

אשמח לקצת עזרה
    המון תודה
    ליטל
1 תגובות
עמוד 1
  • הי ליטל

נראה שאת פועלת מצוין. טקס השינה שלך נשמע מעולה.

אין דבר כזה תינוק שישן הרבה מדי במהלך היום. לא בגיל הזה, ולא בכלל. השינה במהלך היום נותנת להם את הכוחות לעבור את היום ללמוד ולהתפתח. השינה בלילה, היא הכרחית כדי להפניים את כל המידע שספגו במהלך היום.

כנראה שקשה לה להכנס לשינה העמוקה, ובהרגשה שלי (וזה לא ייעוץ, כי לא ראיתי את התינוקת ואני לא יודעת עליה כלום מלבד מה שכתבת) - היא פשוט צריכה עזרה בלהרדם בחזרה, ולאו דווקא באכילה (ליטוף, קולות מרגיעים וכדו'). אני ממליצה לפני השינה לעשות האכלת אשכול
    האכלת אשכול היא לדאוג ולהאכיל את התינוק כל שעתיים לפני שהוא הולך לישון. למשל: ב - 15:00, 17:00 ו - ב 19:00. זה עוזר לילדים להתמלא לפני השינה. כמובן שילדים אינם רובוטים וזה יכול להצטממצם גם לכל שעה וחצי (אם הוא מראה שוב סימני רעב).
    בהצלחה והרבה לילות שקטים

מיכל איתם עמרני
    דולה - מלווה יולדות בחיפה
    מלווה הורי תאומים לפני, במהלך ולאחר הלידה
    יועצת שינה מוסמכת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה