הפלה והריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתה לי הפלה בשבוע 9.2 בגלל שפתאום לעובר פסק הדופק ב 13-1-11 היום ה 24-2-11 ולא קיבלתי מחזור מאז...יש סיכוי להריון?כמה שבועות? או שזה נורמאלי? ולחכות שייגיע..בדרך כלל אין איחור...זו הפלה שנייה הראשונה בשבוע 18 בגלל אי ספיקה צווארית..ויש לי 3 ילדים מקסימים ברוך-השם.. עזרה...........
3 תגובות
עמוד 1
  • וסת אחרי הפלה מגיעה בין 4-6 שבועות.
    מעבר לזה עלייך לפנות לרופא שיבדוק אותך.

• היי גם אני שואלת את שאלתך..רק שאני 5 שבועות אחרי ההפלה...
    הלוואי על שתינו!!!!
    בכל מקרה לפי מה שהבנתי-ללא ביוץ לא ניתן להיכנס להיריון... ועד כמה שאני יודעת אין ביוץ ללא מחזור (או שאולי אני טועה)
    באהבה...

בולי בלבולי
  • בנות, הוסת חייבת להגיע בין 4-6 שבועות אחרי ההפלה. אם אין, חובה לפנות לרופא נשים שיבדוק באולטרה סאונד שהכל בסדר וגם אמרו לי במיון שחייבים לעשות בדיקת בטא כדי לוודא שהיא חזרה לאפס ורק אז להיכנס להריון שוב.

שיהיה בהצלחה לכולנו ובפעם הבאה שניפגש כבר בפורום הריון והורים צעירים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה