סקר הריון. :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סליחה, אבל אני מתה לדעת איך כל אחת פה גילתה שהיא בהריון.

אני למשל רק בשבוע 7 ידעתי.
    המחזור כל חודש היה עושה לי פרנציפ בא מתי שבא לו.
    אז בזמן שהייתי בהריון אפילו לא חשדתי רק חיכיתי לקבל כבר.
    בעלי כל כך רצה שאני אעשה בדיקה ביתית אבל כבר פעמיים שהתאכזבתי.
    רק אחרי חודש וקצת אמרתי סטופ - אני עושה בדיקה.
    נכנסתי לשירותים באדישות ופשוט חיכיתי בסבלנות שהפס יופיע.
    להפתעתי היו שני פסים. התעלפתי
    להיות הורים זה לשמוע - אבא, אמא...
    ותחושה נפלאה זורמת לה פנימה.
    להיות הורים זה משרה מלאה, בלי שביתות,
    בלי תוספות שכר.
    זה שהחום לא יורד הלב נצבט ונשבר.
    להיות הורים זה להתחיל ילדות שנייה עם בובות, פילים
    ודובים מקסימים.
    זה תמיד לקוות שהלילה, נוני לא ירטיב.
    לדעת, ששלנו הכי טוב מכככולם
    ולאהוב את הקטנטנים שלנו הכי בעולם :-)

20 תגובות
עמוד 1
  • אז ככה:
    אצלי זה מוזר לגמרי, המחזור שלי ממש סדיר והיה מגיע ממש כל 30 יום.
    וגם בזמן שהייתי בהריון ועוד לא ידעתי על כך הגיע ה"מחזור" ממש ביום שהיה אמור להגיע (ממש הזוי) ונורא נורא התבאסתי כי כבר ממש רציתי להיות בהריון והיו לי כמה אכזבות...אבל להפתעתי ה"מחזור" הזה הסתיים אחרי כמה שעות ולא הבנתי מה קורה כאן, זה היה ביום חמישי וביום שישי כשהוא עדין לא חזר הבנתי שמשהו כאן קצת מוזר וגם כמה בנות מנוסות סיפרו לי שבתחילת הריון לפעמיים יש דימום אז קצת התלהבתי אבל עדין לא רציתי לעשות בדיקה בשביל לא להתאכזב ואני ובעלי החלטנו שאם ה"מחזור" לא יחזור עד יום ראשון נעשה בדיקת הריון וכך היה וביום ראשון בעלי נסע לקנות בדיקת הריון ועשינו אותה ביחד בשירותים במתח עצבנייייי..............ואזזז..................2 קווים!!!
  • אז גם לי היה "התחלה" של מחזור שאחרי חצי שעה/שעה נעלם...
    אחרי יומים שלא היה לי כלום שוב התחיל דימום שנעלם אחרי חצי/שעה שעה...
    נלחצתי מאוד ושאלתי את אמא שלי מזה יכול להיות...היא ישר אמרה לי לכי תעשי בדיקת הריון...
    גם אני פחדתי לעשות בדיקה בכדי לא להתאכזב...בעלי קנה בדיקה ועשינו ביחד הבדיקה הראתה 2 קווים אבל לא ברורים בהוראות היה כתוב לחזור על הבדיקה שוב אחרי 3 ימים...
    פחדתי לעשות והלכתי לבדיקת דם..ששם התברר בוודאות שאני בהריון...
    אני כ"כ מאושרת ושמחה ומחכה לגוזלי הקטן שיצא
    יסמין 01/08/11
  • לי היתה בעי'ה עם המחזור שהי'ה יותר מידי ארוך

לכן הייתי מפספסת את הביוץ

עד שעליתי על זה והתחלתי לקחת כדורים..

ובפעם השני'ה שלקחתי כדורים - התפללתי חזק חזק שזה יצליח

ולא האמנתי, אבל המחזור אחר ב - 9 ימים..

ביום ראשון בבוקר הלכתי לעשות בדיקת דם ואחה"צ אני מתקשרת

לרופא והוא בשיא הכף אומר לי : חיובי!

הרגשתי הרגשה שאי אפשר לתאר במילים..

ת'אמת בעלי לא נרגע עד שהלכנו לאחות בקופ"ח והראנו לה את הבטא..

ב - Melly
  • אז ככה:
    בהריון הראשון:
    כמה ימים לפני האיחור במחזור בכלל לא חשבתי על זה, ירדתי מדרגות בעבודה ופיספסתי מדרגה אז קפצתי אותה כדי לא ליפול. איך שנחתתי (על הרגליים
  • אצלי היו שני הריונות. הראשון נמשך עד שבוע 5, והנוכחי.

בהריון הראשון:
    אני מרגישה את הגוף שלי ממש טוב, אז ישר אחרי שעשינו את ההריון אמרתי לבעלי שאנחנו בהריון. כמובן שהוא צחק עלי, אבל זו היתה הפעם הראשונה שאמרתי לו.... אחרי יומיים הלכתי לרופא המשפחה ובקשתי בדיקת הריון. הבטא יצא 19. רצתי לקופת החולים (היא מול הבית שלי) הלכתי לרופא המשפחה והיה תור מטורף. אמרתי לכל הממתינים: "יש לי כאן תוצאת בדיקת הריון. אני חושבת שהיא חיובית איכפת לכם שאני אכנס לרופא לשאול...." נכנסתי לרופא והוא אמר לי ששמדובר בהריון צעיר וככל הנראה אני רק יומיים שלושה בהריון....
    התקשרתי לבעלי (הוא מנהל בכיר בהייטק) ב17:00 ואמרתי לו:"אף פעם לא ביקשתי ממך את זה ואני מבקשת עכשיו,תחזור הביתה מיד בלי לשאול שאלות"
    בינתיים קניתי בדיקת הריון ביתית והיא יצאה שלילית..... אז שמתי את התוצאה (המודפסת) בקופסת מתנה, כשבעלי הגיע הביתה אמרתי לו: "יש לי מתנה בשבילך" הוא פתח את הקופסא ושאל אותי מזה? עניתי לו שאנחנו בהריון והתחלתי לבכות......
    ההריון הזה נגמר כעבור שבועיים....

בהריון השני:
    בראש השנה טבלתי במקווה והתפללתי שזו תהיה הפעם האחרונה שאטבול לפני שיהיה לנו ילד... אמרתי שזו שנה חדשה ואני רוצה כבר להיות אמא.
    ביום כיפור כל הצום התפללתי שאני רוצה כבר להיות אמא... במוצאי הצום עשינו אותו..... גם הפעם אמרתי לבעלי והוא שוב קצת צחק עלי.... פחדתי להתאכזב וששוב ההריון לא יצליח אז הלכתי לעשות בדיקה רק אחרי סוכות.
    ואז, אני יושבת באונברסיטה עם הלפטופ עלי באמצע תרגול (שאני המתרגלת) ופתאום אני רואה שהגיע לי מייל שיש תוצאות לבדיקת דם שעשיתי. נתתי לכולם איזו שאלה ופתחתי את הבדיקה באדישות ופתאום אני רואה 2019. כמעט התחלתי לבכות.... אני מול כיתה, 30 סטודנטים ואני כרגע קיבלתי תוצאה של בדיקת הריון.... אני לא יודעת איך שרדתי את המשך התירגול, אבל סיימתי אותו אחרי שעה בערך ופשוט נסעתי הביתה. סידרתי את הבית, הכנתי ארוחת ערב רומנטית כזו. בעלי חזר הביתה, כולו מופתע (כל הבית בנרות, אני עם שמלה...) הושבתי אותו ואמרתי לו שיש לי משהו לספר לו ואז אמרתי לו שאנחנו הולכים להיות הורים!!! (הייתי בשבוע 5) הוא התרגש בטרוף כמובן, אבל החלטנו לא לחגוג ממש עד שלא נראה דופק. ואז בשבוע 6+5 אחרי שבוע וחצי הלכנו למוקד (טענתי שיש לי כאבי בטן) עשינו אולטרסאונד ואז ראינו את הדבר הכי יפה בעולם! שק הריון עם דופק!!!!
    ואז יצאנו לחגוג......

• טוב אז אצלי זה תפס על הניסיון הראשון כנראה כי היה הפרש של שבועיים בין הניסיונות. אני עם הלחץ שלי אחרי כמה ימים עשיתי בדיקה והתאכזבתי. אחרי 3 ימים שוב.. כי אין לי סבלנות! וכשכבר הייתי עצבנית הלכתי עם חברה שלי לעשות העמסת סוכר והיא שכנעה אותי לקנות בדיקה. כשהגעתי אליה היא התעכבה אז היינו אני ונלה הכלבה שלה.. אז בזמן שנלה מסתכלת עליי כשאני משתינה התחיל לבצבץ קו שני חלש מאוד מאוד ואז הוא התחיל להתחזק מעט.. ולי זה הספיק. חגיגות! טלפונים והתרגשות מטורפת!
    גיליתי בשבוע ה3 ממש מוקדם. היום אני לקראת הסוף ומודה על ההיריון שהיה לי. מדהים! מאחלת לכולן! שיהיה בהצלחה!
  • טוב, אז אצלי זה היה ממש מצחיק.
    הפסקתי עם הגלולות וחיכיתי שיגיע ה
  • אז לי אין סיפור ומגילה

• שלום, אני בעיקר מהפורום השכן- אבל אשמח לספר....
    בהריון הראשון.. זה קרה לאחר הניסיון הראשון.
    פשוט היה לי מחזור קבוע... מש כמו שעון שווצרי.
    פתאום היה איחור של שבוע... עשיתי בדיקה בבית שיצאה שלילי.
    מוזר... הרי אחרי שבוע אין מחזור והבדיקה שלילית....

חיכיתי עוד כמה ימים... ושוב עוד בדיקה ביתית.....שלילית.....
    אבל המחזור שעדיין לא הגיע... מה קורה כאן- אמרתי....
    שבועיים של איחור וגם אין מחזור...וגם 3 בדיקות ביתיות... אמרתי לרופא נשים שבבקשה יתן לי הפנייה לבדיקת דם -וזה מה שעשה.

יצא בטא של 5000.

בהריון השני קרה אוטו הדבר ....
    מה שהיה שההריון היה צעיר מידי עד כדי כך שהבדיקה בבית לא מזהה את ההורמון בשתן ורק בדיקת דם- חיובי.
  • אצלי זה היה מתוכנן....
    כבר 3 ימים לפני האיחור ידעתי.... עשיתי בדיקה והיה פס חלשלוש... הייתי בטוחה שדמיינתי ויום אחרי זה עשיתי בדיקת ביוץ (שאם יש הריון תראה חיובי) ואכן חיובי מובהק....
    עשיתי עוד בדיקת הריון יום אחרי והפעם הפס חזק יותר....
  • אם כבר מישהי מימנה סופרפארם, זו אני.
    אני רוצה שבונקר יחזור הביתה

בלוג שלי:
    http://nisuim-ze-keif.blogspot.com/
  • טוב אז אני חייבת לציין לפני שאני ובעלי הינו ביחד חודשיים לפני זה
    וזה היה מתוכנן להיכנס להריון..
    שאלנו רופאים ובדקנו על האינטרנט כמה זמן לוקח
    להיכנס להריון וראינו שזה בערך 3-9 חודשים לוקח להיתפס.. אז הרופא אמרה בשביל להיתפס טוב כדאי להתחיל לקחת ויטמינים בשביל ההורמונים...

טוב אז הלכנו בפעם הראשונה לחופשה ביחד .. והיה לי כאבי בטן נוראים
    והיתי 3 ימים לפני ההריון אבל עדין משהו לא היסתדר לי בבטן וביקשתי מבעלי שהילך
    לקנות בדיקת הריון ( סתם ככה בלי קשר) אה וזה היה ב-12 בלילה אני חייבת לציין
  • טוב אני ציפיתי לתוצאות בדיקות דם.. אני אחרי טיפולי פוריות.... והגיעה התוצאה המיוחלת אחרי כל כך הרבה אכזבות קשות....
    לא העיה בן אדם יותר מאושר ממני בעלי האדמות כשגיליתי שאני בהריון

• בהריון הראשון וההריון הזה היה מתוכנן אז אחרי איחור של כמה ימים הייתי עושה בדיקה
    בהריון הקודם הייתי בשממייםם כי היה הריון ראשון והייתי כל כך מתלהבת
    בהריון הזה היה לי פחדים כי היה לי קצת בעיות לפני ההריון
    אז הייתי בשוק כשראיתי את הבדיקה
    עשיתי את הבדיקה של לייף
    שאלתי בפורום אם הבדיקה תקינה או אעשה עוד אחת
    כולם אמרו שפס זה פס
    ובכל זאת עשיתי עוד בדיקה ביום השני וראיתי עוד פעם 2 פסים
    [/url
  • ראי סיפור מקוצר של נטלי
  • גיליתי ממש מוקדם בשבוע 4 מה שאומר שתקופה מאוד ארוכה לא יכלתי לספר לאף אחד וזה היה קשה
  • אני ידעתי עוד 3 ימים לפני האיחור במחזור.. זה שבוע 4 אם אני לא טועה..

פשוט ידעתי שזאת תיהיה המתנה ליום הולדתי שחל ב20.11 והביוץ היה ב-22.

בדקתי, ראיתי פס שני מעומעמם אבל בתוך תוכי ידעתי שזה זה...

• שמי אֱלִישֶׁבַע דָּוִד, אני בא מתל אביב ,, אבל אני עובר לסקוטלנד עם בעלי, אני רוצה לחלוק את החדשות הטובות על חיי עם כולם ועם אלה הזקוקים לעזרה בנישואין / יחסים. סבלתי במשך שש שנים, בעלי עזב אותי והמשכתי ללדת אישה נוספת רק בגלל שהמשפחה שלו לא אהבה אותי, ובגלל שלא יכולתי לתת לו תינוק, בכיתי שבע שנים כי בעלי התגרש ממני. חיפשתי את הכישוף שהענן עזר לי ברשת פגשתי כל כך הרבה קוסמים, כולם גייסו כסף בלי לעזור לי, אבל ב -3 באוגוסט 2019 ראיתי תרומה מקוונת של קוסם טוב בשם דריגבינוביה. החלטתי ליצור איתו קשר כשקשרתי איתו, הוא אמר לי שהבעיה שלי נפתרה כי יצרתי איתו קשר, אמרתי לו את כל הבעיה שלי והוא הבטיח לעזור לי להחזיר את בעלי. דריגבינוביה הורה לי והראה לי מה לעשות אז אני עוקב אחר כל ההוראות ועושה את מה שהוא ביקש ממני לעשות אחרי שלושה ימים הוא אמר לי שבעלי יתקשר אלי לפני שאני ישן באותו יום ומתנצל. ברגע שהוא סיפר לי הכל, בעלי התקשר אלי וביקש שאחזור אליו אחרי שש שנות גירושין. היום אני חולק את המסר הזה כי אני רוצה שהעולם יידע וזו עבודה טובה, ואני גם שמח מאוד להיות בהריון ולמי מכם שזקוקים לעזרה, בעיות בעבודה או קידום צרו קשר עם Drigbinovia עוד היום ופתרו את הבעיה שלכם כאן הוא דואר אלקטרוני: [email protected] או whatsapp אותו בטלפון 2348144480768+ אני מבטיח לך שהבעיה שלך תיפתר
  • אז ככה:
    בהריון הראשון:
    כמה ימים לפני האיחור במחזור בכלל לא חשבתי על זה, ירדתי מדרגות בעבודה ופיספסתי מדרגה אז קפצתי אותה כדי לא ליפול. איך שנחתתי (על הרגליים
    שמי איזבלה איתן, טופס, תל אביב-יפו לאחר 12 שנות נישואים, בעלי ואני היו מריבות בצורה כזו או אחרת עד שלבסוף עזב אותי ועברנו לקליפורניה כדי להיות עם אישה אחרת. הרגשתי שחיי נגמרו והילדים שלי חשבו שלעולם לא יראו את אבא שלהם יותר. ניסיתי להיות חזק רק לילדים אבל לא הצלחתי לשלוט בכאבים שמייסרים את ליבי, לבי התמלא צער וכאבים כי הייתי ממש מאוהב בבעלי. כל יום ולילה אני חושב עליו ומאחל תמיד שהוא יחזור אליי, הייתי ממש נסער ונזקקתי לעזרה, אז חיפשתי עזרה באינטרנט ונתקלתי באתר שהציע שד"ר אלאבה יכול לעזור לאקס שלי לחזור במהירות . אז הרגשתי שאני צריך לנסות אותו. יצרתי איתו קשר והוא אמר לי מה לעשות ועשיתי את זה ואז הוא עשה לי כישוף אהבה. 48 שעות אחר כך בעלי התקשר אלי באמת ואמר לי שהוא כל כך מתגעגע אליי והילדים, כל כך מדהים !! אז ככה הוא חזר באותו יום, עם המון אהבה ושמחה, והוא התנצל על הטעות שלו ועל הכאב שהוא גרם לי ולילדים. הנישואים שלנו היו חזקים מבעבר, הכל בזכות ד"ר אלאבה. הוא כל כך חזק והחלטתי לשתף את הסיפור שלי באינטרנט שד"ר אלאבה היה מכשף אמיתי ועוצמתי. אני תמיד אתפלל שהוא יחיה הרבה זמן כדי לעזור לילדיו בעת צרה, אם אתה כאן ואתה זקוק ל בחזרה לשעבר או שבעלך עבר לאישה אחרת, אל תבכה יותר, פנה עכשיו לגלגל האיות החזק הזה. הנה דוא"ל יצירת הקשר שלו בכתובת: {[email protected]} או העבר לו WhatsApp דרך איש הקשר שלו למטה +2349039885856 תודה לך ד"ר ALABA.
  • איזה סיפור נהדר ומעורר השראה! הייתי נשואה שבע שנים ללא ילד, ובגלל זה בעלי התחיל להתנהג בצורה מוזרה, חוזר הביתה לאחרונה וכבר לא מבלה איתי ומתגרש. אז נעשיתי מאוד עצוב ואבוד בחיים כי הרופא אמר לי שאין דרך להיכנס להריון זה באמת ממרר לי את החיים. עד שנתקלתי בחבר שסיפר לי על ד"ר ALABA מהאינטרנט, איך הוא עזר לנשים רבות עם בעיות דומות שעברתי אז פניתי אליו בכתובת: ([email protected]) והסברתי לו, הוא סיפר לי הכל צריך לספק לפני שהוא יכול להטיל את הכישוף על המפגש כדי להחזיר את בעלי, מה שעשיתי, והוא שלח תפילה עוצמתית שהייתי צריך לומר באמצע הלילה כשהטיל את כישוף האהבה. זה היה נס 24 שעות מאוחר יותר בעלי היחיד חזר אליי והתנצל על כל מה שעשה ואמר לי שהוא מוכן לתמוך בי בכל מה שאני רוצה, התקשר מהר לד"ר אלאבה ותגיד לו מה קורה בזה רגע והוא גם הכין ושלח לי תרופה צמחית שלדבריו תרפא כל מחלה או זיהום לא רצויים שמנעו ממני להרות ואז הנחה אותי איך להשתמש בה לפני הפגישה עם בעלי. כאן לאחר השימוש בצמח ובשורש המקומיים האלה, כמה שבועות לאחר מכן התחלתי להרגיש סימני הריון על כל הגוף, הייתי ממש בהריון ורק ילדתי ??בן תינוק בגיל חודש. אני נשבע שכל העולם יגלה על ד"ר אלאבה שהציל את מערכת היחסים שלי וזה גם נותן לי ילדים שאני בגאווה יכול לקרוא להם שלי היום. לכל אישה שחושבת שזה בלתי אפשרי, הנה הזדמנות לחייך ולהביא אושר למשפחתך, אנא צור קשר עם DR ALABA במייל בכתובת: ([email protected]). או WhatsApp/Viber אותו באמצעות +1(425) 477-2744, אכן, הוא אלוהים שנשלח להביא מאהבים אבודים ולהביא לך אושר ...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה