התפתחות תינוקת בת 4 חודשים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ביתי בת 4 חודשים
    היא עוד לא מתהפכת וכמו שלי זה נראה היא גם לא בכיוון של להתחיל להתהפ האם זה בעייתי???
    בנוסף יש לי שאלה היא הרבה מזיזה את ידיה בצורה של דפיקה היא יכולה לשבת מספר דקות שלמות ולהרים ולהוריד את היד בצורה מונוטונית. האם זה נשמע לך בעייתי ?
    תודה רבה
3 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    התהפכויות אנו רוצים לראות בין 4-6 חודשים ולכן יש עוד זמן.
    לגבי הזזת היד בצורה מונוטונית זה מוכר - זאת התחלה של תנועות רצוניות ולא רפלקסיביות.
    ולגבי מה שכתבת "יכולה לשבת כמה דקות" אני מעריכה שלא התכוונת שהיא באמת יושבת. נכון?

בברכה,
    אורנה.

אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
  • כן לא התכוונתי שהיא באמת יושבת :)

אני חייבת לשאול הערב היה תוכנית בערוץ 2 "הילד הזה שלי " על ילדים עם אוטיזם שאני מאמינה שהכניסה הרבה הורים "לסרטים" לגבי הילד שלהם ....

ואני שוב ישאל זה לא מוזר שהילדה עושה עם הידיים תנועה קבועה בייחוד כשהיא עייפה ???
    לפעמים היא גם יושבת ו"מקשקשת" כלומר היא עושה קולות שונים כמו צעקות כאלה
    האם זה נורמלי ...
    זה בעיה בגלל שהיום מעלים למודעות את כל עניין ה פי די די / אוטיזם
    כל תנועה אצל הילד מפחידה הורה שזה איזה שהוא סממן למשהוא לא טוב .
    אני יכולה להגיד לך בוודאות שהיא מתקשרת עם הסביבה יותר מכך היא כל הזמן מחפשת תשומת לב מהסביבה היא מחייכת וצוחקת למשמע קולות מסויימים
    היא משחקת עם משחקים שאני שמה לה בעגלה רק העניין של המונוטוניות בתנועה מפחידים אותי

אשמח לתשובה ממך :)
  • שלום,
    כל מה שאת מתארת נורמלי.
    הסירי דאגה מלבך.
    בברכה,
    אורנה.

אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה