הליכון לתינוקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי

ברצוני שלאול מה דעתך על הליכונים? ילדיי לא מוכנים להתחיל לזחול ולא אוהבים להיות על הבטן.. הבן מאוד אוהב לעמוד האם זה בסדר לשים אותו בהליכון?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום,
    תינוקות שהתפתחותם נורמלית לרוב לא מדלגים על שלבים וכן אוהבים לשכב על הבטן ולזחול. אני הייתי מבררת מה מקור הקושי ולא נותנת פתרונות אחרים.
    אינך כותבת בן כמה בנך אך הליכונים למינהם אינם מומלצים בכל גיל מאחר ומעכבים הליכה עצמאית ובייחוד אינם מומלצים לתינוקות שאינם מממשים את שלבי ההתפתחות בזמן.
    אני ממליצה בחום לראות מדריכה להתפתחות תינוקות שתאבחן את מקור הקושי ותוביל את בנך להתפתחות מיטבית.
    בברכה,
    אורנה.

אורנה עטאר
    מדריכת התפתחות תינוקות בשיטת "צעד ראשון".
    מרכז "צעד ראשון", דיסנצ'יק 9, ת"א. 03-6487253
    www.first-step.co.il
    סלולרי: 054-4366399.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה