שינה במהלך היום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,
    בני כבן חודשיים וחצי ויש לי מספר בעיות בעניין השינה. אשמח לעזרתך בעניין.
    1. הוא ישן בלילה אך לא ביום. ביום הוא נרדם בכל פעם לפרקי זמן של כרבע שעה ומיד מתעורר ובוכה. לאחר ניסיונות כושלים לעזור לו לחזור לישון אני מרימה אותו הוא קצת בוכה צוחק ושוב נרדם על הידיים ושוב אני שמה אותו לישון ושוב מתעורר לאחר רבע שעה. אני ממש מתוסכלת בעניין כיוון שהוא מאוד נודניק בגלל שהוא עייף מאוד אך מתקשה לישון. מה את מציעה בעניין?
    2. הוא נרדם רק על הידיים ואז אנו שמים אותו במיטה והוא ממשיך לישון. מה השיטה הכי טובה לגרום לו להרדם לבד?האם מומלץ להקנות את ההרגל הירדמות לבד כבר מעכשיו?
    3. באיזה שעה מומלץ להשכיבו לישון בערב?

אודה לך מאוד לעזרה..
1 תגובות
עמוד 1
  • הי.

מזל טוב להולדת בנך !!

בנך זקוק בגילו ל 8.5-10 שעות שינה בלילה ול- 6-7 שעות שינה במהלך היום (המחולקות ל- 3-4 פרקי שינה). על מנת לא ליצור פערים גדולים מדי שבהם לא ישן במהלך היום, אני ממליצה להשכיב כשעה וחצי לאחר התעוררות הבוקר ואז במהלך היום בכל 2-3 שעות מרגע שהתעורר.

נסי להרדימו על הידיים, אך להניחו במיטה מעט לפני שנרדם ממש. לאחר שאת מניחה אותו במיטה, הרגיעי אותו באמצעות מגע / קול והישארי לידו עד שנרדם. לאחר כשבוע, נסי להתחיל את ההרדמה במיטה במקום על הידיים. נכון, זה לא קל ותידרש ממך המון סבלנות, אך אם תהיי עקבית ותתמידי – תוכלי להקנות בהדרגה לבנך את היכולת להירדם בכוחות עצמו.
    בנך נמצא כיום בחוסר של שעות שינה במהלך היום וזה אחד מהגורמים שמקשים להרדימו. נסי להקפיד על ההפרשים שציינתי – זה עשוי להקל.

לגבי שעת ההשכבה בערב – פחות נכון לנקוב בשעה ויותר נכון לבדוק שלא עבר זמן רב מדי מאז שהתעורר בפעם האחרונה. אני ממליצה להשכיבו לישון בלילה לאחר כשעה וחצי מרגע שהתעורר משנת היום האחרונה שלו. (ובכל מקרה לא יאוחר מהשעה 19:00-19:30).

בהצלחה !!!
    מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה