סדר בשעות השינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • המתוקה שלי בת חודש וכמעט מאז שנולדה היא ערה בלילה 5 שעות בממוצע ברצף (מסביבות שמונה בערב עד אחת שתיים בלילה).לפעמים שקטה ומרבית הזמן בוכה ומהתחושה שלי גם רעבה כי אני לא חשה שחוסר המנוחה נובע מכאבי בטן או גזים. היא יונקת כל שעה כמעט מנמנמת קצת ומתעוררת שוב.אם אני מנסה להרדים אותה היא ישר מחפשת ציצי ואם בעלי מרדים אותה היא מתעוררת ברגע שהיא מונחת במיטה. ברור לי שתינוקות בגיל הזה ערים גם בלילה והבעיה פה היא בעיקר שלי להתמודד עם קושי השעות, אך האם המצב הזה בכלל תקין ואם כן האם ישנה דרך של אמצע גם לסדר קצת את השעות וגם לתת לקטנה את מה שהיא זקוקה לו בלילה??
    במשך היום היא ישנה בסדר גמור וערה מעט בין ההנקות.

אציין גם שההנקה עדיין כואבת והיניקה התכופה בלילה מקשה מאוד על המצב...
1 תגובות
עמוד 1
  • הי ליטל

קודם כל אני חייבת להגיב על עניין ההנקה. פני לעזרה מקצועית. יועצת או מדריכת הנקה יכולות לשנות את הכל ולעזור לך מאד.

ולגבי השינה: מה שקורה לכם זה שהבת שלך הפכה את היום והלילה. ולכן הייתי ממליצה:
    1. מיסוד טקס שינה מסודר. טקס שינה כזה, כשהוא קבוע ומדי יום באותה השעה (סביב 18:00 בערב) יעזור לה מאד ללכת לישון בערב. כי כאשר יש שיגרה יותר קל לתינוקות וילדים מה הולך לקרות.
    2. לחשוף אותה כמה ישותר לאור השמש. לצאת איתה הרבה החוצה.
    3. במשך הלילה לא לצאת איתה מהחדר החשוך. להניק בחדר ולסמן לה בעזרת הדברים הלול שזה לילה - ועכשיו ישנים.

לאט לאט את תתחילי לראות שינוי
    בהצלחה
    מיכל איתם עמרני
    דולה - מלווה יולדות בחיפה
    מלווה הורי תאומים לפני, במהלך ולאחר הלידה
    יועצת שינה מוסמכת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה