ה-צ-י-ל-ו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הילדה שלי בת שנה וחודש נכון שעישית טעות איומה שמאז שהיא נולדה הרגלתי אותה להרדם בטרמפולינה הבעיה צצה עכשיו או יותר נכון כי לא ניסיתי לפני. אני רוצה עכשיו להרגיל אותה להרדם במיטה שלה אבל היא בוכה וממש נלחמת בי ואני נקרע לי הלב מהבכי שלה....אמרו לי לשבת איתה לקרוא לה סיפורים לשיר שום דבר לא עוזר איך שאני מכניסה אותה למיטה היא צורחת...
    פלללייייזזזז תעזרו לי בטיפים...
1 תגובות
עמוד 1
  • הי אולגה

נראה כי ביתך זקוה להרגלים חדשים. הרגלים כאלה לא נלמדים ביום אחד, זהו תהליך שבייעוץ שינה נוכל לעזור לך למסד אותו בצורה בריאה וייסודית.

את יכולה לעזור לה ע"י:

להכניס אותה למיטה שלה כמה פעמים ביום בזמן עירות ולהכניס לה לשם משחקים , ספרים וכדומה. ולהוציא אותה לאחר 10 דקות - כשהיא עדיין משחקת. הרעיון הוא שקודם כל היא תלמד לאהוב את המיטה שלה, ולא לבכות בכל פעם שהיא מתקרבת אליה.

את מדברת על טקס שינה - אבל נראה שהוא לא מסודר אצלך לגמרי

תינוקות וילדים אוהבים טקסים וסדר יום קבוע. בכל יום לפני השינה מומלץ ביותר למסד טקס שינה שכולל:
    ארוחת ערב
    אמבטיה
    הלבשת פיג'מה
    סיפור
    שיר
    ולמיטה

טקס שינה ומיסודו באופן קבוע בסדר היום יקל עליה מאד את ההליכה לישון.

זיכרי שגם מיסוד טקס שינה וגם הלמידה שהמיטה היא ידידה ולא אויב זה דבר שלוקח זמן (שבועיים לערך) וזה לא קורה ביום אחד
    בהצלחה
    מיכל איתם עמרני
    דולה - מלווה יולדות בחיפה
    מלווה הורי תאומים לפני, במהלך ולאחר הלידה
    יועצת שינה מוסמכת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה